Efmavi Bu uygulamada okumuştum Hindistan cevizi yağı karnıma sürdüm düzenli olarak ama bacaklarıma sürmemiştim karnımda en ufak çatlak yok bacaklarım da kırmızı damarlar oldu şu an bacaklarıma da sürmeye başladım geç olmamıştır umarım fayda eder
chaos Ayseciiikkk kullanmaz olur muyum sürekli nemli tuttum aklıma geldikçe sürdüm ama vücudum çatlamaya çok elverişli
Orange-sMom Mustela yağ kullandım çok kuru bir cildim olmasına rağmen çatlaksız bitirdim hamileliğimi kesinlikle öneriyorum
GmzAykn Basilicums eşim doktor öyle bişey olsaydı beni uyarırdı hem vitamininin ne zararı olabilir yendiğimiz içtiğimiz herşeyde varlar
mine-1994 Ceylanaydemir genetikle alakalı bir şey üzülmeyin Allah size ne güzel bi evlat veriyor 😊 ben hiç çatlamadım ama çatlamayı bekliyodum annem çatlamıştı o yüzden çatlasamda artık yazın mayo falan giyerim diyodum. Ama hiç çatlağım yok bu kremle alakalı bi durul değil çevremde düzenli her gün krem sürenler var hep çatladılar ben de aklıma gelirse sürdüm öyle
Elifteacher Ceylanaydemir 40. Haftadayım hiç çatlamadım. Acaba Doğumdan sonra çatlak olur mu bilmiyorum
izmirannesi Ceylanaydemir Ceylanaydemir 😂😂😂 Bende sınırlarımı zamanında zorladığım için daha vaktim var diye düşünüp kendimi teselli ediyorum 😂😂
GmzAykn alyaacikgoz cilt hücrelerini onarıp yeniliyor ciltteki izleri azaltma etkisi var bir sürü faydası olan bir bitki bence oluşmuş çatlağıda onarır ben sayesinde zerre çatlamadım ama bence denemelisin işe yarayabilir 😉
Busevrl Ceylanaydemir 28 haftaligim mustelanin kremini kullaniyorum catlamasin diye insallah catlamaz
Limonlimon Ceylanaydemir 28 deyim şuan yavaş yavaş artıyor 👀👀 yine lierac bio oil mustela bunlara devam ediyorum tabiki çatladım diye hiç bırakmadım 😄 belki artmasını yavaşlatırım