Ozge_fatih54 Cappon ben önce Rabbimin izniyle sonrada İlknur hanimin sayesinde hamile kaldım şuan doguma 19 gün kaldı her konuda yardımcı oluyor saat kaç olursa olsun
Ozge_fatih54 Zeyyaleyyy artık gitmiyorum ona maddiyat sıkıntısından dolayı devlete doğum evine gidiyorum
Bbssra Zuzu-54 bende Bülent beye 500 ödedim ama özel sigortam karşıladı. Adatıpta radyoloji uzmanıda çekiyormuş onun fiyatı daha uygun. Bülent bey prof olduğu için ücreti daha yüksek ☺️
Zuzu-54 Bbssra evet evet ben unuttum nisan Bülent beye o fiyata çektirdiğini anladım o yüzden çünkü indirim yapmadılar istediğimizde benmde özel sigortam var Acıbadem ama Karşılamadı siz hiç ödemediniz mi acaba
Gizogiz Ozge_fatih54 merhaba, kazasız belasız alın bebeğinizi inşallah kucağınıza, benim de az kaldı doğumevine gidiyorum, işk doğum, tecrübelerinizi muhakkak paylaşın lütfen, yeni hastane hakkında hiç bilgi bulamıyorum.
Bbssra Zuzu-54 gebelik teminatım var benim herşeyi karşılıyor sadece muayenelere 15 TL ödüyorum o kadar doğuma da ödemeyeceğim
Zuzu-54 Bizde karşılıyor biliyorduk ama bu seçtiğinmiz karışlamıyormuş bitane daha var o karışlıyormuş önünde 1 sene önceden yapılması gerekiyormuş bilseydik onu yapardık
Zuzu-54 Bbssra maalesef hamilelik üzerine hiç bişeyi karşılamıyorum normal sağlıkla alakalı herşey karşılıyor Ama
Ozge_fatih54 Gizogiz inşallah sizde paylasin geçen gttigimde iyi ilgilendiler salı günü tekrar gitcem son zamanlar olduğu için sabah gel burdan sıra al dediler internetten bulmak zor diye insalalh doğum da güzel geçer etrafımdaki insanlar güzel ilgileniyor diyolar ama iyi insana gelmek çok önemli bence hayirlisiyla hepimiz sağ salim alalım inslalh kucaklarimiza
Gizogiz Ozge_fatih54 benim az kaldı dediğim 2 ay var daha, siz benden önce tecrübe edeceksiniz. İnşallah her şey yolunda gider, merakla bekliyor olacağım tecrübelerinizi :) allah iyi ve işinin ehli insanlarla karşılaştırsın 🙏
Zeyyaleyyy Ozge_fatih54 Ozge_fatih54 Kaçıncı haftadan sonra sabahları ordan sırayla girebiliyormuşuz biliyor musun canım