Fundakarakaya evet pek bı bilgi verme huyu yok ama.ne gibi bı bilgi bekledigine bağlı riskli gebeliğin olsa zaten şunu yapma bunu yapma der ama eğer herşeyin yolundaysa güler yüzle sevip sevindirip öyle uğurluyor ama tabiki söylenmesi gerekenleri atlamiyor mesela 37. Haftamdayim artık pilates squat yapmam gerektiğini falan söyledi bende söylemez diyodum ama bazi şeylere dikkat ediyor zaten yapman yaomaman gereken şeyleri her hamile biliyodur 🙈 sadece riskli ya da hastalıklı gebeler dışında harika herşey yolunda diyor aklıma gelen olursa ben soruyorum ki yenisindir diye çünkü cinsiyet için ya da bir fotoğraf için 25 dakika ugrasmisti sadece benimle değil yakın arkadaşım arkadaşımın teyzesi falan da ona gidiyodu onlarda da aynı şekilde giren en az 15 20 dk kalıyor içerde bebeğim aklına takilani sen sor heleki telefon numarasını ileriki zamanda kendi verir ama erkenden de olsa sen almak istersen al çünkü gün içinde mutlaka dönüş yapıyor arayınca açıyor ben çok memnunum umarım sende ilerleyen zamanalrda memnun kalırsın bebegim