LamRa Kızlar Diyarbakır da baglar özel hastanesine giden var mı? Hangi doktoru iyi yardımcı olursanız sevinirim?
Minikkusum_ LamRa canim selami hoca var çok iyi suat hoca varmış birde gitmedim ama onu da tutan çok var
Erdem21 LamRa ben varım. Özel Bağlar hastanesine gidiyordum. Kızımda Suat hoca ile yücel hocaya. Ama bu kürtajımda suattan hiç memnun kalmadım. Bu hamileliğimde hakan küser gidiyorum cokkk iyi bir doktor
LamRa Minnak_anne21 ücret ne kadar canım benim Birde gitsem o an fiş keserler dimi randevu önceden almasak sorun olmaz dimi
Erdem21 Erdem21 bende normalde dünya doğuma Ömer yalinkaya gidiyorum. Son 3 ayimda yine oraya gidecem
Dilan_1154 Erdem21 yok 14 haftalıkken doktora gittim ve bana erkek olduğun soyledı erkekler çabuk beli oluyor kız bebek gıbı degıl
Haticeecann LamRa ben yarın gidecem inşallah . Geçen sene oğlumu orda doğurdum bu sene resmî hamile olunca yine . Selami erdem benim doktorum çoktan memnunum
LamRa Haticeecann canım randevulu mu yada bazı doktorlar hastaları çok diye randevulu normal gidip fiş alsak vermiyorlar şimdi yarın gitsem fiş keserler dimi Canım Birde ücreti ne kadar ☺️
Erdem21 Erdem21 ben hep 12 gidiyorum fiş kesiyorum. Ücreti 55 saatti geldiği gibi ilk sırada ben oluyorum. Hemen içeriye aliyolar