AycanFb Tugbaaa onlar falan var da mağazaları gezerken dün şampuan bez tırnak makası falan gördüm ohooo bi ton alacak şey varmş dedim🤣🤣🤣
BesteCanerKutluzolu Tugbaaa evet emzikte ayına göre değişiyor genelde emzikler 0-6 ay satılıyor ama yine de ağız sağlığı açısından 3 ayda bir yenisini vermek gerekiyor
Tugbaaa Melikefurkan hurma yiyince dogurmiyim bide zaten tetikte bekliyor bebis kimisi dogumu kolaylastiriyor diyo ya😊
Nesimee Melikefurkan hurma yemenizi tavsiye etmem arkadaslar açılma yapıyormuş doğum yaklaşınca başlayın
Melikefurkan Tugbaaa valla bilmiyorum canım doktoruma sordum inanma böyle şeylere dedi hurmayı da çok seviyorum 1 haftadır da yiyorum birşey olmuyor inş da olmaz.
KaderGlserinOk Canım Philips avent’i bana da kullanan arkadaşlarım tavsiye etti hatta hepsiburada’ da anne bebek kategorisinde indirim var set halinde emzikte dahil 115 lira bakabilirsin
Zambak Tugbaaa canım ben yeni anne olan arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine dr.browns aldım cam geniş ağızlı ve 150 ml.Gaz sancısını en aza indiriyor dediler bakalım deneyeceğim.Bir de lansinohun pompasını aldım ordanda bir biberon geliyor yeterli diye düşündüm.
Tugbaaa AycanFb onlari aldim tirnak makasi eksik bide buryn pompasi alcam bende yuzune bi tane daha ortu alirim bide heralde😊
AycanFb Tugbaaa burun pompası şuan lazımlı birşeymi ki ? 😳 Tırnak makasını sağolsun yengemiz almış meğersem dün öğrendim 🤗🤗
Tugbaaa AycanFb arkadasim yeni dogum yapti temizlemek icin kullaniyor işe de yariyor yani cekiyor icindekileri😁
Nur55 Tugbaaa Philips avent aldım ben ucu göğüs ucu gibi cam çok güzel görünüyor kullanımını bilemem tabi iki tane öyle aldım 3-4 tane de yedek cam biberon aldım ☺