Sumeyyener pembeblog Farklı canım. Benimde 32.haftadan beri baş aşağı ama kanala girmesi yakın zamanda doğumu başlatması demek
Kubra0156 pembeblog aynı şey degil kanala girmese bebek açılma olmaz ilk önce suni şancı verirler doğumda olmazsa sezeryan
Fxfx Bebek kalana girse de doğumun yakın olacağı anlamına gelmiyor.. 36 da kanala girdi benim bebeğim.. Dr uma özel olarak sordum doğum yakın mı diye hayır dedi.. İyice aşağı inmesi gerekiyor doğumun başlaması için ama başı yerleşmiş dedi
Fxfx Burcuozkan inşallah girer bian önce.. Benim Dr um kanalda olduğu halde inşallah çok bekletmez dedi🤦♀️😕 diğer doğumlarımda geç oldu çünkü
Prenses58 Fxfx benimde ilk iki doğumum zor oldun 41 haftada doğdular bununda gelmeye niyeti yok içerde depinip duruyo
C_yur Hmlayse yok 39 un ilk gunu o haftaya yani ptesi atiyorum persembe gunu icin randevu alicam sezeryan
Tugcngz C_yur bende 38+5 haftalıgım doktora gittik buğün acılma yok sadece rahim yumuşaması var dedi ama plesanta yaşlanması var bebiş kilo almamış bakalm nolucak haftaya kısmetse tekrar kontrolümüz var yine bebiş kilo almadıysa dogumu gercekleştirmesini sölücam
Tugcngz Burcuozkan bnmde ilk kilo alması oldu yani şöle 35+5’de pleaanta yaşlanması var dedi kilosu 2600’dü sonra 37+1’de gittiğimde 2850 dedi iyi kilosu dedi işte 38+4’de gittiğimde aynı kilo dedi ama bende kücük ölcüm yaptım dedi bide ben saglıklı beslenmemiştim o hafta bakalm dogmazsa kısmetse haftaya tekrar kontrol var nedicek
Burcuozkan Tugcngz he anladım sizin erken başladı yaşlanma benim 39 da gittiğimde artık yaşlanmaya başlamış dedi belkide son hafta olduğu için