isimsiz123 tabi canım ne demek. Bi kere boş evhamlar yapıpta kendinide bebeğinide yorma ilk zamanlar hiç bişey yiyemedim 4 kilo verdim ilk üç ay bu çok normal hap almak istemedim kendi geçsin diye bekledim yok geçmedi bende prilam kullandım sonra rahat ettim ilkten kusmadan bunaldım sadece onun harici yasak olan hiç bişeyde yoktu bende normal yaşantımı sürdürdüm her konuda 2. Trismer en güzel zamanıydı 2 bitmek üzereyken belimde ağrılar oldu sadece onu da belime oturduğum yerde top koyup sağa sola hareket ettim masaj gibi geldi rahatlattı. Detaylı ultrasondan başka hiçbir şey yaptırmadjm 2li test cart curt gerek yoktu benim için öyle böyle zaman geçti şimdi 32 deyiz herşey gayet normal şuanda da. İlk zaman şişliğin adet dönemlerinde olur buda normal çünkü vücut ona alışmış olamayınca bi karın şişiyo benim karnım 19da felan hamile karnı gibi oldu şuana kadar 12 kilo felan aldım ocak ayına kadar kalırlarsa inşallah 37. Haftamda doğururum diye düşünüyorum bi aksilik olmazsa 🙏 tek önerim boş boş şeylere takılma Allah korusun bi aksilik olsa kendini belli eder kanama olur felan.. belirti bazen kaybolabilir bu da bebeğin ordan yok olduğu anlamına gelmiyor 😊 sağlıkla gelsinler dua et gerisini Allaha bırak ne gelirse ondan sonuçta 💕