caglanurr mmiseyy bende ilk karpuz aşermiştim ekşi şeyleri yiyesim gelmiyordu 37 haftalığım hala karpuz aşeriyorum kavanoz kavanoz nutella yiyorum içine düşecem nerdeyse cinsiyeti kız
Wonderwoman Ebrusahin yokya alakası yok derken ?? .. ben kendi yaşadığımı yazdım .. yalan mı yazmaliydim anlamadım ?? Yiyeceklerin cinsiyetle alakası yok
Ebrusahin Wonderwoman yargılamak yada sorgulamak amaçlı yazmadım ki sizde cumlenızın sonunda alakası yok diye belırtmıssınız benım alakası yok lafıma mı taktınız? Evet bende alakası yok dedim artacak buyutecek bısıy demedım zaten
Zeyyno_ mmiseyy Arada cnm istiyor ama illa olsun demiyorum ne zaman çıkarsam o zmn alıyorum Kız bebeğim 🥰
Tugce1450 mmiseyy bende öyleyim ozellıkle hamılelıgımn basında cok baklava canım ısterdi erkek olucak nasıpse :)
Svnctkc mmiseyy bence alakası Yok çünkü benim tatlıdan hep midem bulandı, ekşi ve acı yemek istedi canım hep, cinsiyetimiz erkek
Leylaozel mmiseyy kız oldu bende hep tatlı aseriyordum hatta erkek diye düşünüyordum ama alakası yok bence