Tiniminiannee ben keyfi olcam. Sebebi de normal dogum anında komplikasyon riski cok fazla mesleki olarak endişeliyim, keyfi sezaryen olacagım. Hatta lisans egitiminde nöroloji hocamız bile sizler oturmaya, ders calısmaya alısık bireyler olarak eski kadınlar kadar rahat doguramazsınız ki helede minyon olanlar hic denemesin demişti😊 zaten onca engelli bireyi gördükten sonra korkumu yenemiyorum gayet bilincli ve istekli sekilde olacagım ama elektrik elektronik mühendisi kaynım bile bebegin dogum tarihini sorarken normal dogum, sezaryen fln diye yorum yapıyor hayret ediyorum ya😁😁Allahtan eşim bu zihniyette degil. Herkes istedigi gibi dogurur suc degil ya😊 enn normal doguran en cok anneee🤮🙊böyle bir algı var. Ha simdş yok normal dofuranalrın cocukları daha saglıklı fln yazılcak evet teorik bilgide öyle ama benşm 35 haftalık prematüre, sezaryen üstelik sadece 2 ay anne sütü almıs kardesim okadar saglıklı ki cocuk grip olmadı ömründe. Ben🙊 penisilinden, koruyucu ignelersdn gözümü acamadım su hayatta 😁hersey dopuma baglı degil.