MiniKaya Gd1992 benimde kontrolüm var bugün 37+4 alttan muayene olucam 🤦🏻♀️ İnşallah bizim için hayırlısı neyse o olsn 🤲🏼
Bonnusimo MiniKaya benimde yarın alttan muayenem var ve ilkk biraz tırsıyorum açıkcası 39 haftalıgım 😂
MiniKaya Gd1992 inan okadar çabuk geçiyoki canm 30 dan sonra nasıl geçti anlamadm ama cidden bu son zamanlar geçmiyormuş çünkü sürekli doğuruyomuyum suyum gelicekmi nişanım gelicekmi diye tetkte bekliyosun 😀
MiniKaya Bonnusimo sen yine 39 a kadar beklemişsin 😀 benim korku değilde çekiniyorm biraz utanıyorm bu yüzden kendimi kasarmıyım acaba diye düşünüyrm
Gulden2416 Benimde perşembe günü kontrolüm var 35 hafta oluyorum ama acaba sezeryan günü verirlermi diye merak ediyorum ikinci sezeryanım biran önce gün versinler istiyorum fazlasıyla dayanılmıcak agrılarım var
Zafsim0801 Gulden2416 bende suanda 17+0 haftalık hamıleyım daha henüz doktorumla konuşmadık fakat Allahtan bir mani çıkmazsa Ben Sezeryan ıstıyorum kendime kesınlıkle güvenemem peki ben doktorumla konuştuğumda sezeryana karar verdıgımızde gene çatal muayenesi olurmuyum katiyen istemiyorum ?
Gulden2416 ESMAARAS ya biliyorum ama ben en son 31 de itmiştim şimdi 35 oldum gidicem girerim buyük bi ihtimalle artık dogun iatiyorum çünkü herşey işkence gibi geliyor suanda
MiniKaya Bonnusimo paylaşırım tabi canım bi yanım diyoki sezaryen desin artk biran önce kavuşayım oğluma beklemek daha zor geliyo 😀 bi yanımda hayır kesinlikle normal olsun diyo 😀😀
Bonnusimo MiniKaya ay aynen bende öyleyim benimde normal İcin bekliyoruz o yüzden alttan muayene edicek yarın sabah. Su azlıgı var son r haftadır biraz daha azalırsa direk sezeryan ama suan sınırdaymıs normal İcin gelirse kendi diye bekliyor ama belirsizlik yordu artık😂
MiniKaya Bonnusimo son zamanlar geçmiyo diyorlardı doğruymuş biran önce sağlıkla doğsun istiyorm inan korku falan kalmadı yani 😀 bi yandanda karnımda oluşunuda özlicem 😀😀😀
Bonnusimo MiniKaya Evettt 8 ay bir gün gibi son bir ay 8 ay gibi geldi Valla 😂 hayırlısıyla kucağımıza alalım insallah❤️
MiniKaya Bonnusimo amin canım inşallah nst ye girdim şimdi bakalm hayırlısıyla şu alttan muayeneyide olsaydm 😀😀😀
Bonnusimo MiniKaya çok uzun sürüyor mu canım normal ilişki gibi diyolar zaten hani aşırı bilmediğimiz Bi duygu degil de yabancı olunca ve kasınca zaten her şekilde acır çok sagol unhtmadıgın İcin 😻 müsait mi çatın bişey söyledi mi doktorun