Pinkyellow Canım öncelikle sağ salim kavuş yavruna inşallah 🙏 Ben ikinciye hamileyim ve ilk doğumum suni sancıyla oldu. Acı eşiği herkeste aynı olmuyor ama ne kadar gözünü korkutur kendini kasarsan o kadar çok ağrıyı hissedersin. Akışına bırak asla katlanılmayacak bir acıyı bahşetmiyor bize Rabbim katlanılmayacak kadar olsa biz kadınlara vermez bunu. Dua et bol bol yürü ve içebildiğin kadar su iç. Ben hiç sancı çekmedim ne Meryem ana otu ne de başka bir şey kullanmadım doğumuma kadar yürüyebildiğim kadar yürüdüm ve günde en az 3 litre su içtim. Doğum masasına kendim çıktım. 5 saat içerisinde oğluşum kucağımdaydı ve 3 ıkınma da doğmuştu çok şükür. İyiyi çağır pozitifi çağır her şey güzel olsun. Olumlu olan ne kadar düşünce varsa hepsini sindir kendin de. Bana da doğum öncesi herkes suni alma çok kötü dedi. Hiç öyle olmadı. Ve ne olursa olsun ne kadar ağrı çekersen çek sonunda cennet kokulun seninle olacak. Ben doğumdan çıktım ağlıyorum duygu patlaması yaşıyorsun. Bana dediler ki senin tam tersi oldu herkes ağlaya ağlaya doğuma girer gülerek çıkar sen gülerek girdin ağlaya ağlaya çıktın diye espiri bile yaptılar 😂 Çok uzattım tekrar yaşadım resmen o anları 😇 Sende hayırlısıyla tek nefeste alırsın yavrunu kucağına aminnn 🤲🏻😇