Rmeysa_1661 Pinkyellow ederim tabiki korkma kendini strese sokma sürecin gayet güzel gitmesi için sadece derin derin nefesler al hiç ama hiç korkma emi 😊 hadi Rabbimizin izni ile sağ salim tek avazda doğar inşallah 🤲
Pinkyellow Rmeysa_1661 amiin zaten bı doğsun sağlıcakla benim miniğim hemen yazıcam hikayemi insallahh 🌺☺️
Pinkyellow Tugbax68 kıyas değilde çoğunluk neler çekmiş onları merak ediyorum canım herkes farklı tabi ne güzel bir doğum olmus darısı bize insallahh 🌺🌺
Pinkyellow Byzsud amin canimm üzülme herşeyin hayırlısı ben uzulmkten ziyade aşırı stres olmuş durumdayım 😊
Pinkyellow Rabia95 işte bak buda güzel bir örneği suni sancı hemen açılma yaptıktan sonra bende korkmuyorum korkum daha çok o sanciyi çekip hiç açılma yapmaması ve sezeryana donmesi .. insallah öle bişey yaşamayız canım
Prensesimm77 Pinkyellow bizde 40.haftamizdayiz bugün kontrolüm vardi hiç çatı muaynesi yapmadilar ama nişan falan gelmedi nst de biraz sancı çıktı onun dışında bi belirti yok kendi sancim insallah gelir yoksa en geç pazartesi suniyle baslatıcaklar doğumu