Zehraaa98 Rabia95 ayyy Allah yardımcın olsun canım benım sağ salim kavuş yavruna darısı bızlere olsun😍🙏
Mom092 Zehraaa98 seni cok anliyorum insallaah hersey gonlunce olur Allahim sizi sag salim kavuşturur 🤲🏻 Bekliyorum kuzum🥰
Zehraaa98 Mom092 canım sımdı geldım eve bı sıkıntı yok cok sukur😍😍 kalbı 173 atıyor haftasıyla uyumlu dedı doktor
glnzem Zehraaa98 benimde her zaman mide bulantım olmuyor ara ara oluyor. Bazen tüm gün ağzıma bişey süremiyorum bazen 3.5 gün hiç yok. Gönlünü ferah tut Allah’ın izniyle birşey olmaz.
Mom092 Zehraaa98 ohh masallaah masallaahh bak dedim sana korkma diye 🥰😘 bulantiya da gelirsek merak etme tekrar baslar 🥴😂
Dilarraa Zehraaa98 canım stres yapma sakın inşallah bişey yoktur ama stres yapmaya devam edersen Rabbim korusun stresten bişey olur sakin ol sağlıkocağında dinliyorlarmış hastane olmasa bile aile hekimliğine git orda dinle bence
Tazeanne0 Zehraaa98 kız korkma bir şey olmaz stres yaparsan asıl zararlı benimde gel gitli bulantılarım oluyor 6.haftamdan beri bulantılarım var şimdi 8+3üm 2 gündür bulantı yaşamıyorum 🤷😊