Cns_33 Biberonu avent düşünüyorum fakat sizce cammi almaliym pp mi cam erken kirilir diye biraz uzak kaldm kullanan varmi hanimlar
ZEhrA_94 Cns_33 cam sağlıklı canım cam al öyle hemen kırılacak bir cam değil ben belki defalarca düşürdüm ama dimdik sapasağlam duruyor 😂
Ozsen35 Cns_33 ben Cam ağır diye almadım canım ama çok araştırmıştım aventin tüm ürünleri güzel ben steril makinesine atıyorum birde sapasağlam artı çocuk tutarkende cam ağır geliyor demişlerdi ve benim oğlum 5 aylıkken kendi tutuyordu biberonunu 😊
aybkkra Cns_33 ben hem cam hem normal aldım ağır diyenler var diye fazla mal göz çıkarmaz alayım dedim 😄
Cns_33 Bgmky evet canm cam sağlıklısı ama kirilma agir olma özelliği korkutmuo değil sen trendyoldanmi aldin
Minarecifamily Arkadaşım senelerce kullnadı yaa! O yüzden benim de ilk alışverişlerimden biri oldu. Cam öneririm.
Cns_33 Minarecifamily cam kirilmiyomu bide 6 aydan sonra bebek cami kirmazmi biraz tehliklei geldi yoksa cam daha saglikli tabiki
theAna Cns_33 kolay kolay kırılacağını sanmıyorum sağlam oluyorlar. Ayrıca bebek büyüyen kadar biz tutup veriyoruz zaten ağır olmaz diye düşünüyorum
Selin59 Cns_33 biberonu kendisi tutmaya başlandığında düşürür veya biyerini acıtır diye pp aldım ben 🙏