Elzeminval Zynp63 peki nasıldı hamileliğiniz yani bulantılı mı yoksa böyle pek hissetmediğiniz bir hamilelik miydi ☺️
Zynp63 Elzeminval inanın ben bebek kıpırdadı bile anlamakta zorluk çektim internetten nedenini araştırdım huysuz bağırsak sendromu sandım ama meğerki beğenmiş hiç hissetmedim ne mide bulantısı ne başla birşey
Zynp63 Sermec27 bende doğuma kadar demicektşm ama karnımı daha fazla saklayamadım zaten misafir kabul etmiyordum ama kayın askerden gelince mecburen gittim gördüler
Sermec27 Zynp63 zaten gelen giden yok malum virüs dısarıya da cıkmıyorum hastahane dısında onda da direk arabayla gidiyorum kolay saklıyorum 🥰
[silindi] Zynp63 gercekten mucize bnm de aynı şekilde oldu kızdaki gebeliğimle bu tamamen farklıydı göğsüm karardı büyüdü herşey tam tersi olduu ama alakası yokmuş bu da kız hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bide oğlun olur umarım sağlıkla gelsin
Zynp63 [silindi] gerçekten öğrenen herkes nasıl olur dedi inanmadı çünkü ne mide bulantısı ne başla birşey farketmedim
[silindi] Zynp63 Allah Allah verince kurban oldugum böyle veriyor bende 3nsene ugrastım hamile kalıyım diye hiç ugrasmadıgım Bi ayda diş röntgeni maydanoz detoksu yaptıgım günde hamile oldugumu öğrendim nasip olunca Bi şekilde oluyor hiç bilemiyo sunuz
Zynp63 Sermec27 aynen bende ama işte elti kaynana aynı binada olunca gördüler yoksa asla söylemicektşm
Zynp63 [silindi] evet bende diğer hamilelik kilolarını vermek için 3 ay boyunca soğan kürü ve maydanoz kürü içtim basite varsa o bebek tutunuyor normalde maydanoz düşüdür derler toplam 12 kilo verdikten sonra öğrendim ki yeniden hamileyim
Sermec27 Zynp63 eltim görümcem yok kaynanam tabiki de biliyor kendi annem kardeşlerim anneannem bunlar biliyor ama eşimin ve bizim akrabalardan kimse bilmiyor
Meryemkale Zynp63 Dr a gittiniz mi kaç aylık olmuş hareketini hissettiğinizde göre baya büyük🥰🧿 ben erkek annesi olucam Allah nasip ederse inşallah 🧿 kararma var göğüslerim de
Zynp63 Meryemkale gittim canım postu alalı baya olmuş unutmuştum sizi merakta bıraktıysam kusura bakmayın benimde oğlum oluyor ALLAH nasip ederse
Meryemkale Zynp63 hayırlı olsun canım yorumu yazdıktan sonra farkettim bende 🤭kaç haftalık şuan bebiş🧿🥰