Zynp63 Esss58 o zaman sormadım postu açtığım zaman 10 gün sonra gittim doktora ALLAH ’ın izniyle erkek bebeğim
Zynp63 FtmSyf erkek bebek benim de postu açtıktan bi 10 gün sonra gittim doktora o zaman sormak istemedim 2. Girişimde erkek olduğunu öğrendim şuan az kaldı doğuma
Zynp63 2prensannesi2008 nasıp bilerek isteyerek hamile kalmadım nasiplen öte yol yok derler işte korunurken oldu
2prensannesi2008 Zynp63 14 haftalığım bn doktor erkek dedi pipiyide gösterdi 🤔 ilerki zamanlarda kararıcak demekki yada kız benimki 😂
Sermec27 Zynp63 benim de 2 oğlumda göğsüm hiç kararmadı bu arada tebrik ederim postunuzu okudum rabbim gönlünüze göre vermiş bizim de 4 kız kardeşten sonra 1 erkek kardeşimiz oldu sağ salim kucagınıza almayı nasıp etsin inşallah rabbim 🥰
Elzeminval Zynp63 peki nasıldı hamileliğiniz yani bulantılı mı yoksa böyle pek hissetmediğiniz bir hamilelik miydi ☺️
Zynp63 Esss58 çevrim içi olmadım ben hiç sayfa açık kalmıştır çocuklar internet e girerken tıklamış olabilir ama ben hiç girmedim giremedim
Zynp63 Sermec27 ALLAH razı olsun ALLAH sizin bebeğinizi de bağışlasın unutmuşum postu inanın aileyi çok sorun yaşadık aklından çıkmıştı
2prensannesi2008 Zynp63 yok olmadı sadece kahverengi kısımlar biraz genişledi ucu büyüdü sertleşti ama kararma yok 🤔
Sermec27 Zynp63 Amin rabbim yardımcınız olsun rabbim evlatlarımızı sag salım kucagımıza almayı nasıp etsin inşallah 🤲 🥰
Zynp63 Sermec27 bende doğuma kadar demicektşm ama karnımı daha fazla saklayamadım zaten misafir kabul etmiyordum ama kayın askerden gelince mecburen gittim gördüler