• Doğum
  • 41+1 sabah doğuma gidiyorum 🥰🤲🏻

Allah yardım etsin sağlıkla kucağına al canım 🤲

Rabbim yar ve yardımcınız olsun sağlıkla huzurla kavuşun yavrunuza💖

Sera34 Allah kolayca kucağına almayı nasip etsin canım🤲🏻 benimde yarın 41.haftaya giriyor hicbi belirti yok sende doğum esnasında bize dua et olurmu☺️🤲🏻💕

Cydgur bende konuşacagıım eger acılma ilerlememişse denemenin anlamı yok iki acıyıda çekmek istemıyorum hayırla saglkla al canım 🤲🏻 Sagol

Pinkyellow sagol canım 🤲🏻 Tabiki hep aklımda sizden istediğim gibi bende edecegım 🙈🥰

Sera34 Rabbim yardımcın olsun 🙏 sağ Salim kucağına alırsın inşallah ❤️🥰

Sera34 Hadi inşallah herşey yolunda gider Allah yardımcınız olsun bizlede paylşn haberlerinizi malum bizde 40+5 te belirtisiz bekliyoruz çarşmba suni deneyecek

Sera34 Esra hanım rabbim ağrısız sızısız kolay bir doğum şekli nasip etsin inş evladınızı sağlıcakla kucağınıza alın

ebrralym yok hayır fitille başlatalım dediler açılma sancı yok sabahtan beri bekliyorum

Sera34 inşallah hayırlısı ile dahada çok bekletmeden rabbim evladınızı kucağınıza sağlıklıca almayı nasip eder🙏🏻 Bende çarşamba günğ yatış yapılacak suni sanco ile başlatacal doktor beni neler bekliyor bilmiyorum o yüzden sizi takip ediyorum☺️🙏🏻💐