Tugbax68 Kbr26phlvn amin sagolun hicbir belirtim yyoktu 8.30 ggibi karin aggrisiyla uyandim dusa girdim ciktim duzenli bir sekilde artti sancilarim evde cektim geldigimde acikligim olmustu 11.35 tede kizim dogdu oglumda suni ile basladi normal sanciyi bilmiyordum bunda gaz sancisi gibi girdi iyice arttiginda buyugn gelmis gibi oluyor ikinma hisssi oluyor gerisi onlarda zaten
Kbr26phlvn 39+4 olduk biz de gala belirti yok kızım da nazlı çıktı suni ile başlatılmayı ben de istemiyorum oğlum da geç doğmuştu ya onda direk suni almıştım o yüzden bin da hiç istemiyorum diyorum sezeryan fikrim var ama of çok kararsızım kızlar ya
Fadiiiimee Pinkyellow rabbım saglıcakla kucana aldırsın canım ınsallah vaktı zamanı varda ıste nezmana bılınmıyo benımkı bence 42 yı bulacak
Aysegulozenc Pinkyellow Bende 38+4 oldum yarın kontrolümüz var ama size bişi sormak istiyorum yaklaşık 5 gündür sağ bacağımda feci bir ağrı var rahim ve bacak arasında çok zorlanıyorum yürürken sizde de böyle bişi var mı?
160813z Aysegulozenc bende öyleydim git gide git gide artıyor ağrılar şuan 39+2″ işte çok zorlanıyorum yürüyemeyecek haldeyim 😏
Pinkyellow Aysegulozenc hergun olmuyor canim ama benimde sol bacağımda oluyor aynısı böle bişey içerden asılıyor sanki
Pinkyellow Fadiiiimee amin canım benim 🌺 42 yi bulmasına doktor bence musade etmez heralde insallahda gerek kalmaz hemen gelirler🤲🏻
Fadiiiimee Pinkyellow amın ınsallahh doktor bana bekleyelım 42 ye dedıde ben beklemek ıstemıyorum benım ılkım sezaryanya sunı sancı veremıyolar
Pinkyellow Fadiiiimee hmm anladım canım sağ salim gelsinlerde nasıl olduğunun pek de önemi yok aslında ☺️