melegegebe Zsnbr mavinin penceresi diye biri . Evet ili hafta güzel süreç bebekte baska problemler yoksa fazla tutmazlar sanirim en fazla 1 ay
Bsraydin 2500.asagisi genelde giriyor. Ama ikiz dogum yapan bi tanıdığım 2100 gram dogurdu 34 35 haftaydi sanirim..o girmedi solunumları iyiydi. Bebege gore degismekle beraber yuzde 90 i 35 36 dan once doguyorsa kuvozde tedbir amaclı da olsa tutuluyor
Duygu4444 Mernana sizinle günümüz aynı bende bu yüzden hastanede kaldım ciğer geliştirici yapıldı şuan bile doğuracak gibiyim inşallah 1-2 hafta daha götürürüz🥺
Mernana Duygu4444 ay inşallah canım birde benim covid 19 testim pozitif çok aşırı öksürüyorum öksürdükçe iyice kasılmalarım fazlalışıyor çok korkuyorum artık 2 haftayı daha atlatırsak inşallah rahatlarız canım 🙏
Hnf97 Zsnbr ben yenidoğan hemşiresiyim 35 hafta altı bebekler yoğun bakım desteğine ihtiyaç duyar ama 32 33 hafta güzel bi hafta çok büyük sıkıntı olacağını sanmam tabi Rabbimin izniyle
Zsnbr Hnf97 inşallah canım ya bakalm askm su 2 haftayı da bitirsem 33ü görsem en azındn eğer kilosu gelişimi iyi olursa durmam zaten çünkü hc gücüm kalmadı 😞
2prensesannesi__ Hnf97 merhaba birsey sormak istiyorum. Su azlığından olan bebek 36 ya kadar anne karninda durabilir mi? 31+4uz suan su seviyemiz 2.4ml dedi doktorum
1PrensAnnesi Zsnbr dediklerine en yakın 35 hafta görmüştüm ama bebek aşırı tontişti annede şeker varmış doğum nedenide buydu ciğer geliştirici yapılmış doğum olmuştu
Fulya1993 Zsnbr 35 haftalık doğum yaptım hiç vir sıkıntısı yoktu kuveze girdi gözlem amaçlı ilk bende çok üzüldüm ağladım sonra ise en azından bir sağlık sıkıntısı var mı kontrol altinda herseyine bakılıyor diye sevindim sende öyle düşün canım
Ozgecuce Merhaba bende 32 haftama giriyrm yarın bebegmin gelisimi 5 gün falan önceden gidiyormus ama devamlı suyumun fazla oldugunu söylüyorlar bu ne gibi sorun açabilir ki ?
Hardcandy Zsnbr oyle bir sey yok, bebegim 2600 kg 47 cm dogdu ve kuvezde, bu tamamen ciger gelisimiyle alakali, solunum yapamiyorsa kendi basina alıyorlar, kilo ile ilgili diil
Deletedmom95 2463nry evet yapıldı iğne. Bebek kanala inmiş sancılarım da çıkıyor. Gelmeye meraklı yavrum 🤭 dua edin az daha dursun içerde 🌺
Mina01 Deletedmom95 sürekli nst ya giriyor musun.insallah zamanında gelir bebeklerimiz haftamız aynı. doğum pozisyonu almıştı en son kontrolde benimkide cuma gidecem hareketleri nasıl sizin ?dogum kanalina girinve bir fark hissettiniz mi
2463nry Deletedmom95 inşallah biraz daha bekler kuzucuk 😊Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Deletedmom95 Mina01 sürekli nst ye giriyorum. Kanala girdi vajina da baskısı var ama ayaklar kıpır kıpır 😅 bi fark yok sadece hareket ettikçe aşağıya ağrı yapıyor o kadar