ruyam51 Zsnbr 30 da mı 31 demi ne doğum yapmıştım ben kardeşim valla bol bol patates haşlayıp köy ekmeği var yufka gibi olan onun arasına tere yağlı patatesli durup yedim sürekli 😄😄
Zsnbr Sinemarslannnn sizin iyimiş kilosu. Bn suan 31+3 oldm en son 30+5te 1600 civarıydı. Yarın gidicem işte doktora acaba almış mıdır 😞
Mernana Zsnbr canım 31. Haftamda benim kızım da tam 1.602 grmdı doktor haftasıyla uyumlu dedi canını sıkma bu haftadan sonra hızla alıyorlarmış kilo bende 33+5 oldum merak ediyorum
eda_aras01 Zsnbr aynıyız canım benimde 30+4 te 1600 37 cm dedi şimdi 31+2 oldum. Yarın gittiğinde kg tekrar yazar mısın bende merak ediyorum.
Elmaveannesi Zsnbr almistir canim korkma artik bu haftadan sonra cok hizli aliyorlar. Ben 32de gittim 1900 idi 34de gittim 2600 olmus ben bile şok oldum bu kadar hizli kilo almasina. Muz ye mutlaka kilo aldırıyor
Hardcandy Zsnbr oyle bir sey yok, bebegim 2600 kg 47 cm dogdu ve kuvezde, bu tamamen ciger gelisimiyle alakali, solunum yapamiyorsa kendi basina alıyorlar, kilo ile ilgili diil
Azra33 Zsnbr bende böyle bir iki etanıyorum.bebegi almamışlar kuveze 2200 evinde yani direk cikmislar
aysegull28 Sinemarslannnn hiç bilmiyorum o kadar ikinci hamileliğiydi 34 de doğdu en başından belliydi erken geleceği
Zsnbr Mernana gebelik kolestazı teşhisi kondu deli gibi kaşınıyorum gece uyku yok bana gündüz uyuduğum bi ikş saat dışında uyumuyorum her yerm yara içinde dayanamıyorum artk çok kötüyüm doktor en azndn 32yi görelim ddi ama 34 r zorlayabilsem çok iyi olcak. Ama dayanabilir miyim bilmiyorm
35ebrar35 Zsnbr 33 haftalik dogum yaptim kizim 2kilo300 grmdi ve 43 santimdi sadece 2 saat hava verdiler gec gordum okadar kalmadi canm kuvezde drencli dediler
Mernana Zsnbr çok geçmiş olsun canım çok zor bir durum vakit dahada geçmiyordur sana benimde kasılmalarım çok sık bebeklerimiz için sabrediyoruz herşeye inşallah sende sağlıklıca kuveze girmeden doğurursun 🙏 33+5 haftalık olduk canım bende 36 ya kadar sabret diyorum kızıma
Zsnbr Mernana 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Valla öyle canm bi yandan diyorm 33 olsun doğuma girim birazda küveste toparlanır snra da diyorm ya pişman olursam kızım icin dayanayım. Ama çok kötüyüm yani asla geçmiyor bitmiyor oda strese giriyor emnm cnku sabaha kdar aralksız vücudun her yerini saran bi kasıntı düşün 🤦🏻♀️
Duygu4444 Mernana sizinle günümüz aynı bende bu yüzden hastanede kaldım ciğer geliştirici yapıldı şuan bile doğuracak gibiyim inşallah 1-2 hafta daha götürürüz🥺
Mernana Zsnbr kendimi senin yerine koyuyorum canım gerçekten Sabretmek böyle bir durumda dahada zor. Kilosuna göre doktorunla karar verirsin doğuma. Az daha sabır canım çok az kalmış 🙏 Allah hepimizin yardımcısı olsun