pitircik2021 Homeless20 tok Karın gitmen gereyor. Çikolata ve vişne suyu içersen eğer bebeğin hareketli oluyormuş genelde yiyin diyorlar çikolata
Wonderwoman Homeless20 farketmez.canim ama tok olsan daha iyi bebişin hareketli olur daha iyi incelerler 🤗☺️
senakhrmn Ayy bende yarın detaylı ultrason yapılacak 19+4 üm uygundur dimi detaylı ultrason için bilgisi olan var mı ? Çok heyecanlıyım, kahvaltı yapıp gidicem girmedende çikolata yicem ☺️
banudemiryr senakhrmn harika bir şey elini , yüzünü , ayağını her yerini uzun uzun inceliyorsunuz doktorunla çok güzel bi his bebişinle ilgilendiğin ilk en uzun zaman diyebilirim :) Allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eder inşallah 🙏❤️
beyzafatih 19 daha çok erken değil mi bir 21 yada en 22 görseydin daha gelişmiş olur iç organları bana doktorum 22 de gel 21 bile çok erken demişti
senakhrmn beyzafatih Bilmiyorum ki hiç canım öyle deyince doktor bende şaşırdım bakalm gidicem yarın. SAT’a göre 19+4 üm ama ultrasona göre 20+5 im bakalım hayırlısı yarın öğrenicem.
Tugbaslan3458 senakhrmn yarin 19+5 im bende detayli ultrasona giricem bi sıkıntı görüldü emin olmak için giricem bende pek inanmadım söylenilen şeye (söylenilen riskin kontrolünü yapan doktora ilk defa gitmistim/ bu zamana kadar devamlı gittiğim doktorum o kadar incelemesine rağmen boyle biseyi görseydi söylerdi ) onun icin gidicem kafami rahatlatmak amaçlı boyle bi riski ortaya attı ne bi açıklama yaptı ne de bi söylerken yüzüme baktı insanin içinde şüpheyi bıraktı bende o anın şokuyla soramadım tabi ama inanmak istemedim riskin olduğunu söylediği günden 3 gün öncede başka bi doktora muayene için gitmiştim oda inceledi bakti o görmedi de 3 gün sonra ki doktor görüp mü soyledi kafam çok allak bullak oldu kendi doktorum yaptırabilirsin bu haftada demişti yarin hersey belli olcak 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Aygul01 Homeless20 tok gitmelisin girmeden 15/20 dkk oncede çikolata gibi seyler ya çocuk şekere hareketlenir 🌸
Aygul01 Tugbaslan3458 doktorun baktığı cihazda görmek istedigi herseyi göremez. Bunun için başka bi ultrasondan bakıyorlar. Bu yüzden zaten detaylı ultrason yaptırıyoruz. Bunuda radyoloji doktoru yada perinatoloji bakar. Ve ne gibi riskin varmış ki?
senakhrmn Tugbaslan3458 Canım benim hiç canını sıkma sağlıkla gelsin inşallah bebeğin. Neyi görmüşki doktor riskli olarak.
Tugbaslan3458 Aygul01 normal kadın doğum doktoru bakti ve ben dişim ağrıdığı için onay kağıdı almaya gitmiştim böyle biseyle karşılaştım umursamaz tavırla ne olduğunu anlatmadan söylemeden risk var dedi renkli ultrasyona gir baktir dedi ve çıktım 3 gun oncede riski söyleyen doktorla ayni hastanede çalışan bi doktora muayene olmuştum genr dis onayı almak için (devlet hastanelerinde ayni doktora randevu almak imkansiz gibi bisey olmuş) oda bebeğe rahime bakti ve bu oyle bisey demedi yani demek istediğim ayni cihazlarla bakildi 3 gun önceki görmedi sonra ki mi gördü bi risk varsa bunu benim devamlı kontrolü olduğum doktor da söylerdi kafam fazla karıştı bende mecbur detayli ultrasona giricem yarın (rahimde bant gibi bisey var gözüküyo eli ayağı sıkısabilir dedi )👈🏻risk bu
Meriwa Homeless20 hatta tam yarım saat önce çikolata vişne suyu falan iç yada sen biliyosundur ne seviyor hareket ediyorsa ye öyle gir muayneye uyanık olması lazım