aysegull28 34+2 haftalığım aşırı derece bel ağrım var. Krem de sürdüm ama bir işe yaramadı. Sağ tarafım da çok ağrı var. Yatamıyorum, döneniyorum hiç ne yapsam geçer acaba ?
117146 aysegull28 onu ben çok cektım senın haftanda yataktan dönmek bile kabusdu kanepeden daha kalkamıyordum ağlayıp duruyordum sıcak su torbası faln koydum sonra Allah büyük ya kendı kendıne geçi verdı
Rabiis aysegull28 ben şuan 12 haftalık oldum 7. Haftadamda şiddetli bel ağrısı yaşadım. Valla yaşayan bilir kuzum geçmiş olsun ne yapsam geçmedi. Vikis sürecektim hamileler kullanamaz yazıyordu internette bende bı at kestanesi kremi vardı baktım bı zararı yok onu kullandım biraz da sıcak su koydum kendi kendine geçiverdi aklında bulunsun bacaklarımı oynatamıyodum düşün.
Melikeakkc aysegull28 canım benimde sağ tarafım ağrıyordu böbrek genişlemesi çıkmıştı bol su iç v sol tarafına yat ben serum yemiştim çok kötüydüm dönemiyordum senin gibi
aysegull28 117146 bende şu an öyleyim. Koltukta dönemiyorum, yürürken çok ağrıyor inşallah benim de geçer 🙏🏻
Mnlysra 117146 aynı durumdayım suan. Aglıyorum hareket ettikçe. Oturdum mu kalkmak. Kalktım mı da oturmak istemiyorum😞
117146 aysegull28 magnezyum ve bol bol yoğurt ye ne olduğunu yaşayan bilir yemek yapsam en ufak sanki kopuyordu tam belde degıl demi aynı kalça üst kemıgın gibi
117146 Mnlysra aynen canım yürüsen agrıyır otursan sanki kıtlenıyor doktorum bol bol yoğurt ye dedı yedım sıcak su koyun ınşallah geçer allahım kolaylık versın hepımıze
Mnlysra 117146 amiiin inşaAllah🤲🏻 Aslında süt ürünlerinde en en cok tükettiğim de yogurt olmasına rağmen yine de bu acıyı cekiyorum. Magnezyum eksikliği olabılır diye düşünüyorum. Maden suyu dahi içemiyorum
stn benimde bel fıtığım var orda ağrı oluyordu ama dünden beri sağ tarafım feci ağrıyor hani boynun tutulur kıpırdayınca dahi çok ağrır ya o. ağrı sağ tarafımda şuan yeni kan verdim magnezyum düşük çıkmadı bu ağrı neden ya😥
aysegull28 Rabiis bende sürdüm at kestanesi kreminden iyi geliyor ama uzun süreli değil yürümeye başladığım an ağrı bir daha giriyor az kaldı artık dayanıcam
aysegull28 Melikeakkc soluma yatıyorum hepte suyu çok içemiyorum önceden beri hep var bu su içememek içmeye çalışıcam bol bol
Melikeakkc aysegull28 ben de ilk ağrım var dediğim de magnezyum dedi sonra arttı artık geçmeyince kontrol etti böbrek kendini boşaltamamış dedi kısa süre kalsiyum tuz gibi şeyleri kestim bol su içince geçti. Şimdi yine devam hala geçmezse stent takarız demişlerdi gerek olmadı çok şükür