Nursah07 Guneyinannesi1 insanlar çok garip bende normal doğumu bekliyorum sezaryen ol diye ısrar ediyorlar
EsraUmt Nursah07 Bana da arkadaş kızı bir yalında daha hamileliğin başından bana sen normal yapamıcakmışssın gibi geliypr sinir olup uygun bir şekilde terslemiştim
DuhaninAnnesi Guneyinannesi1 kimsenin ne dediğinden etkilenme hatta muhatap bile olma canım boyle istiyor de geç canını da sıkma 🤗
bebegim_28 Guneyinannesi1 bazen bana diyorlar ne düşünüyorsun diye bende diyorum sağlıkla gelsin de nasıl olursa öyle olsun başlıyorlar normal doğum sağlıklı azıcık sancı çekiceksin falan bende cevabını veriyorum sezeryan olunca anne olunmuyor mu onda da acı olucak falan diye
EsraUmt Gulseren01 Kesinlikle öyle normal doğum daha sağlıklı olsa da doğuracak olan sensin karışma hakları yok
Nursah07 EsraUmt yapamayadabiliriz ama denemeyelim de mi yani 39 haftalığım spinal sezaryenle aldırıver diyorlar diyen kişi de 3.çocuğunu bir ay önce sezaryenle doğurdu
okroya Guneyinannesi1 kesinlikle bende seninle aynı durumdayım. İsteğe bağlı sezeryan düşünüyorum her kafadan bi ses aman herşeyin doğalı makbul aman normal olsun aman ameliyat olmasın yahu bünye benim bünyem ben suni sancı açılma ıkınma vs bunları kaldıramam bana ağır gelir ama maşallah benden başka herkesin fikri var. En son eşime dedim herkes normal bilsin ben doktora diycem sezeryan olmak istiyorum diye dedim. Bi eşim benden yana kendini nasıl iyi hissetceksen öyle yap diyor ondan başka herkes normalde normal diye baskı peşinde
Nesse86 Guneyinannesi1 Sen nasil istersen öyle yaparsin kime ne bundan sen cevreyi bosver ben de mesela sezeryana karsiyimdir cünkü sonucta kesiolar yani kücükte olsa kesi oldugu icin.Ama saygim var sezeryani düsünenlere.Korku olur Panik atK olur o yüzden siz istediginiz dogumu yapin kimseyide dinlemeyin.Allah gönlünüze göre versin inşallah.
minikbaby06 Guneyinannesi1 canım bu senin kararın kim karışabilir buna kimsenin yorum yapmaya hakkı yok zaten belki normal doğuma elverişli değildir vücudun nerden biliyorsun
aylinsss Guneyinannesi1 benimde kayınvalidem normal doğum yap bebek sağlıgı için daha iyiyimiş diyo kimse beni düşünmüyor dertleri bebek ve doguma üç ay var daha bu konuyu açması bile saçma ama ben onu dinler miyim süreç ne gösterir Allah bilir insanlar saçma sapan konuşuyor takmayın önemli olan sizsiniz ve kararlarınız nasıl iyi hissedeceginiz insanlar boş boş konuşur onlara neyse lüzumsuzlar
aylinsss Gulseren01 benimkide aynı bebek daha sağlıklı olurmuş öle doğur diyor ve doguma üç ay var sinir oluyorum
Imfromlastnight Hic umursamadim valla. ben normal yapmam deli miyim dedim hep:) alayli alayli konustum. Net oldugumu da herkes gordu bastan kimse birsey diyemedi:) iyi ki de sezaryen olmusum.40im yeni cikti Miss gibiydi. Agrim olmadi resmen:/
pembeblog Bende sezaryen istiyorum kaynanam da öyle annem normal yap diyor 😂 normale uygun bebek ama sezaryen istiyorum 😕
Guneyinannesi1 pembeblog bende öyleyim zaten kararliyim sezeryan istiyorum ama moral bozmasalar olmaz iste
Yenianneadayi2208 Guneyinannesi1 Kimseyle doğum şeklini paylaşmak, açıklama yapmak zorunda değilsin canım. Her kafadan ayrı bir ses çıkıyor muhtemelen , bu süreçte kulaklarını tıkaman en iyisi olacaktır..
Lalesen Guneyinannesi1 benimde doktorum iri bebek sezeryan olması gerekiyor demesine rağmen bende aynı baskı altındayım. Hâlâ normale zorla diyorlar. Zaten yaşadığımız durum bizim icin zorken cevremizdekiler daha da zorlaştırıyor. Allah yardımcımız olsun. Sizde takmamaya çalışın insanları evet bunu söylüyorum ama bende yapamıyorum. Illa ki takılıyoruz. Yavrularımız saglikli olsun da elbet bugünlerde geçer Allahin izni ile🙏
Guneyinannesi1 Lalesen amin insallah anlatmak istedigim bu hamile oldugumu ogrendigim an sevi emedim dogumdan asiri korkuyorum aklimda kalan tek sey dogum ve baskida yiyince napcagimi bilemiyorum
Happy-jr Guneyinannesi1 canım benim hicccc sıkma canını doktor cati muayene mi yapınca ne diyecek bakalım ona göre de.. sonra sezeryan yapabilir mişim çayım zaten sarmış de geç.. ağzı olan konusuo hiç sinirlenip üzülme