Sema-akk Slm kızlar yarın sabah 5.30 da suni sancıyla dogumum başlayacak inşallah. Dualarınızı eksik etmeyin sağlıklı bir şekilde bebeğime kavusurum inşallah 🙏😍
eymenMomy_ Sema-akk hayırlı kolay bir doğumun olur inşAllah💜Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin🌸
Sema-akk Hepiniz çok sağolun kızlar inşallah sizldr de sağlıcakla kavuşursunuz bebişlerinize hepiniz duamda olacaksınız 🙏🙏
Kubrasnyrt Sema-akk saglikla bir avazda doğurursun insallah canim benim bende bekliyorum oglusumu 35+6 😊
Sema-akk eymenMomy_ 39+4 bizde ama tansiyonum çok yükseliyor gebelik zehirlenmesine çevirecek diye riske atmıyor doktorum beklemiyor kendi sancimi
ebrralym Sema-akk allahım yardımcınız olsun yarını atlattıktan sonra deneyimlerinizi bizlede paylaşır mısınız ? 40+4 teyiz hbir belirti yok çarşamba günü bizde suni sancı ile deneyeceğiz o yüzden çok merak ediyorum
Elifpiskin ebrralym bende 40+2 yarin kontrolle gidicem ayni hic bi belirti yok bende de korkuyorum bazen varda benmi fark etmiyorum ilk hamileliğim
Sema-akk ebrralym tabii ki paylaşırım sağ salim cikiyim da ilk buraya yazmak olacak isim 😊 inşallah o güne kadar kendi sanciniz gelir 🙏