Gaaltasaray Elvininannesi 40 +1 olduk bugun yeni yeni agrilarim cikti nts de .evde bekleyelim.diye yatis kabul etmedik cok sabirsizlaniyorum fakat gelmiyor cok üzüluyorum bu yuzden
Zeynepalya58 Gaaltasaray üzülme kendine sıkıntı stres yapma minik kuzu ne zaman isterse o zaman geliyor
Elvininannesi Gaaltasaray bizde bugün 40+1 olduk dün çatı muayenesi oldum ama açılma yoktu 5 gün daha bekleyelim dedi doktor inşallah 5 gün içinde gelir benim bel ağrılarım falan olmuyor
Eta21 Zeynepalya58 doğumdan sonra büyük tuvalete çıktığında sorun oldu mu çok korkuyom yapmaktan dikişlerime bişe olur diye
Zeynepalya58 BugleminAnnesi97 inanınca gerçekten faydası oluyor benim ilk doğumumda da çok faydası oldu sezeryandan döndüm resmen
Zeynepalya58 E-O ben acile gittim kadın doğum doktoruna göründüm önce sonra oda beni ebeye yönlendirdi önce açılmama baktı sonra nst ye bağladı canım
Zeynepalya58 Elvininannesi bende öyle diyordum ama bi anda geldi sancılarım ben hala inanmıyordum doğumun başladığına düşün yani stres yapma kendine herşey zamanla oluyor
Elvininannesi Zeynepalya58 Amin inşallah twk isteğim bi an önce sağlıkla gelmesi gün geçtikçe insan stres oluyor
Smee Zeynepalya58 peki bebek kanala inmiş miydi bana inmedi ddi ama karnım baya aşağı indi hissediyorum yani
Zeynepalya58 Eta21 emin ol bende aynı korkuyla 3 gün çıkmadım bende doğumda 2 tane basur oldu birde ama çok şükür sıkıntı yaşamadım bişey olmuyor canım kabız olmamaya dikkat et
NurTekmile Zeynepalya58 ay ne güzel kolay olmus benim ilk dogumum olacak insaAllah kolay olur normal dogum yapmayı cok istiyorum ozaman 5 dk bir e dusune kadar evde karsılıcam sancıları saatlerce hastahanede durmak istemiyorum beni geriyor hastahane ortamı 😥
Gaaltasaray Elvininannesi benm hâlaa bebrgim dogmadi siz de bi degisiklik var mi 40 + 5 gunluk oldk rahime cok fazla baski yapiyor
Elvininannesi Gaaltasaray maalesef yok bizde bugün 40+3 olduk ağrı yok şuan pazartesi gidicem doktora inşallah gitmeden gelir ya