Sm1347 Zeynepalya58 yaa. Teşekkür ederim. İçim rahatladı valla. İnşallah sizinki gibi bir normal doğum hikayesi benim de olur
Fadiiiimee Zeynepalya58 hayırlı olsın bebısınız masallah cok guzel dogumunuz olmuss darısı bıze ınsallahh☺️☺️
Zeynepalya58 Fadiiiimee amin canım Allah razı olsun ❤️❤️ Hayırlısıyla inşallah kucağınıza alırsınız sizde 🤲🏻
Sibelsncar Zeynepalya58 sabah doğuma gircem ilaç gibi geldi Allah razı olsun canım 🌼 Allah analı babalı büyütsun inşallah
Gamze_1988 Tugcngz aynıyız cnm hatırlarsan ben yarın sabah ıcın nasipse sezeyana giriyorum ınsallah bende dogurdum dıe yazmak nasıp olur
Wonderanne Zeynepalya58 Allah bağışlasın hayırlı uğurlu güzel uzun bir ömrü olsun hayırlı bir evlat olsun InsaAllah 🌸🤲🏻🤗
Zeynepalya58 Eta21 çok ufak bi kesik atıldı dikişim var ama dikişlerim ağrımıyor canım karnım ve kasıklarımda biraz ağrım var oda rahim toparladığı içinmiş öyle çok ağrım yok kızımla 3 gündür hep kendim ilgilendim canım
Zeynepalya58 BugleminAnnesi97 inanınca gerçekten faydası oluyor benim ilk doğumumda da çok faydası oldu sezeryandan döndüm resmen
E-O Zeynepalya58 merhaba sanci olup hastaneye gittiginizde acile mi gidiyorsunuz. Yoksa muayane odasina mi surec nasil oluyor?
Zeynepalya58 E-O ben acile gittim kadın doğum doktoruna göründüm önce sonra oda beni ebeye yönlendirdi önce açılmama baktı sonra nst ye bağladı canım
Gaaltasaray Elvininannesi 40 +1 olduk bugun yeni yeni agrilarim cikti nts de .evde bekleyelim.diye yatis kabul etmedik cok sabirsizlaniyorum fakat gelmiyor cok üzüluyorum bu yuzden
Zeynepalya58 Elvininannesi bende öyle diyordum ama bi anda geldi sancılarım ben hala inanmıyordum doğumun başladığına düşün yani stres yapma kendine herşey zamanla oluyor