HappyMom Merhaba Annelerimiz 🥰 Rahat bir hamilelik geçirmek için size şahane ip uçlarımız var. 😍 Yazımıza linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.🧚♀️ https://www.mutluanneleriz.com/2020/11/08/rahat-bir-hamilelik-icin-50-baslik/ 💕 Annelerimiz hamilelik haberiyle beraber nelerden vazgeçti? Nelerden vazgeçemedi? 💕 Rahat bir hamilelik için neler yapıyorsunuz? Yazımızı okuduktan sonra konuşalımm😍
Mom6 Tugceasl Önerebileceğin YouTubeda videolar varsa link verebilir misin ? Baktığımda hangilerini yapmam gerektiğinden emin olamıyorum
A1nn Tugceasl 4 haftalık gebelikte kahverengi leke gelmesi normalmi sizce yardımcı olur musunuz lütfen
Bsrbnzr A1nn doktor yerleşme kanaması olabilir korkma demisti. Eğer iç çamaşırınla durabiliyorsan ped takmak zorunda değilsen sorun yok diye belirtmişti. Kahverengi kanamadan değil kırmızı kanamadan korkmak gerekiyor. Icinizi ferah tutun.
Gigis A1nn normal canım aynı durum bende de yaşandı kırmızı kan görmediğin sürece normal olduğu söylendi zaten ilerleyen haftalarda kesiliyor.
Mmnne Bir tualete gittiğimde vardı, sonra yok oldu. Sonra korktum baya bi, çünkü o an renk falan değil direk kanama olarak algıladım devam edecek diye çok korktum, ped kullanıyordum ordan sonra resmini çekip saklamıştım meğer yerleşme kanamasıymış
snm1- Benimde idrar tahlilim yapıldı temiz, cıktı ama akntım sarımsı ve idrarda biraz koku oluyo ve bazen, kasgm kramp girmiş gibi oluyo 9 haftalık gebeyim
Tugceasl Haticesrkya ben zaten sürekli yoga yapıyordum yani ben ilk haftalar da devam ettim yoga ya . Pilatese de 4 Üncü ayımda başladım doktoruma sorarak tabiki herhangi bir engel görmediği için de devam ediyorum şuan 6 ıncı ayımıza giricez. Mutlaka doktorunuza danışıp bilen biri ile başlamalısınız kendiniz kesinlikler denemeyin
Lalihhhh A1nn bende de 3,4 gün kahverengi leke geldi yerleşme lekesiymis ,kan gelmediği sürece doktor korkma demişti 😊
Tugcem50 Tugceasl bende hamilelikten önce aletli pilates yapıyordum hamile oldugumu ögrenince bıraktım hocamda 16.haftadan sonra gelirsin dedi doktoruma sordum hangi hareketleri yaptırcak güvenemem dedi hamile pilatesi dersi veren bir yere git dedi benimde yarım dersim kaldı 8 ders eşime gitsem diyorum izin vermiyor kaldım öyle bel fıtıgımda var 20. Haftadayım ilerleyen günlerde bel agrısı cekerim diye korkuyorum ve tabi dogumu kolaylastırıyor pilates ondan da geri kalıyorum 🙁
Tugceasl Mom6 kesinlikle pilates konusunda evde denenmemesi gerektiğini düşünüyorum çünkü bilmeden yanlış bi hareket yapabilirsiniz sakatlanmalar çıkabilir o yüzden mümkün olduğu kadar bi bilen ile yapılmalı ama Ebru şallı hamile platesini öneriyorum . Ama onun dışında yoga kendi başınıza yapabilirsiniz ama pilatesi kesinlikle kendiniz denemeyin hem zorlanabilirsiniz gemde yanlış bi hareket yapabilirsiniz