Hulyaa46 canım decavit demir ilacı değil ki vitamin. decaviti kullanmayacaksan başka doktoruna sor başka Bi vitamin takviyesi verir büyük ihtimalle. Benim doktorum da vitamin hiç vermedi bu sefer ama bu gidişimde özellikle isticem çünkü saçlarım aşırı dökülüyor ve çok halsizlik hissediyorum. Geçen hamileliğimde vitamin kullanmıştım saçlarım nasıl güzel parlıyordu ve aşırı enerjik oluyordum. Bence bu sefer vitamin almadığım içn aşırı halsizim 🙄 bence besinlerden almak yerine takviye kullanmak daha mantıklı hamilr olmasan haklı olabilirsin ama gebelik çok farklı Bi süreç. Normalde olmadığımız, kadr ihtiyaç duyuyoruz bence. Benimde normalde kansızlığımm vsr normal hayatta asla ilaç kullanmam, keçiboynuzu özüyle faln idare etmeye çalışırım ama gebelikte mutlaka takviye demir ilacı alıyorum. Çünkü vücudumuzun daha çok ihtiyacı var bu dönemde. Bence sende al demir ilacı ve vitamin. Mideni bulandırmayacak başka alternatif vitaminler dene doktoruna sorarak ocean mummy veya imom takviyelerini deneyebilirsin ama ilk önce hekimine sor. Öyle kullan izin verirse. İçinde omega falan da var çok iyiymiş diye duydum