Astadavistabeybi Ceylanaydemir geceleri bel ağrısı ve arada adet gibi kasıkta sancım oluyor benimde 🤰
Ceylanaydemir Astadavistabeybi Evet evet o adet sancıları da oluyor hafif hafif çok rahattım şimdiye kadar ağrım sızım olmazdı gece wc ye bile kalkmazdım iki gündür noluyo anlamadım 🤷♀️
Ceylanaydemir Astadavistabeybi valla ben dönerken uyanıyorum diye gidiyorum yoksa şükür daha onun için uyanmıyorum 😂 oda başladımı zaten uykular haraaam oldu 👍🏼
Mujizam Ceylanaydemir Evt gece fazla uyuyamıyorum sağ sola dönerken hemen dönmüyorum oturup sonra dönüyorum çünkü hemen dönsen kordon dolanır diyolar birde tualet çok gidiyorum az kaldı Allah sabır versin sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Sinemarslannnn Dilanilngi 2 gün sonra 33 oluyorum oyyy dediğin herşeyi şimdiden yaşamıyorum belim fena
Dilanilngi Sinemarslannnn ya bizde 34+2’yiz 34.ncü hafta çarpıyor 🙈 çantamız temizliğimiz yapılmadı henüz erkenden yapılmalıymış 😬
ipekipek Maalesef benimde bel ağrılarım başladı. Birde geceleri sürekli kalça ağrısı ile uyanıyorum ve birdaha uyuyamiyorum. Herkes daha iyi günlerin diyor:(
Ceylanaydemir Dilanilngi Böyle zorluk çekiyoruz doğurup rahatlıcaz diyoruz sonrası daha zor diyolar içimde kalsaydı diceksin diyolar analık zor zanaat 🤣
Astadavistabeybi Ceylanaydemir ayyy 5 dakika da 2-3 kere gittiğim oluyor uykunun en güzel yerinde ve gidene kadar da tekme atıyor
Dilanilngi Ceylanaydemir evet yeni doğum yapan arkadaşlarım iyi günlerin diyip duruyorlar,şimdiden uykusuzum neresi iyi günler acaba 😬
Ceylanaydemir Dilanilngi Ben daha hiç bişey hazırlamadım beşikle dolabı bekliyorum 1 aya anca gelicek 🤦🏻 Neyse annemle ablamın elinden öper o zaman napalım 😅
Mujizam Ceylanaydemir evt yurt dışında öyle derler bende önlem alıyorum yapacağım oturup sonra donup yatmak diye
Ceylanaydemir Dilanilngi bence değildir ya en azından uyuduğumuzdan bişey anlarız annem ablam yanımda olcağı için doğumdan sonra zorlanmam diye düşünüyorum ama herkes tutturmuş daha zor diye
Dilanilngi Ceylanaydemir ya sizin güvendiğiniz bişeyler varmış☺️ Benim de anneciğim gelicek ama yine herşeyiyle biz ilgilenicez ay o günleri de görelim inşallah sağlıkla 🙏🏻
Ceylanaydemir Dilanilngi inşallaahh annen uzakta mı yanında mı kalıcak benim annemle aramda 5 dk mesafe var çok yakınız 😊
Ceylanaydemir Astadavistabeybi Ay senin işin daha zor valla ben bazen kalkıyorum Allahım diyorum uykunun en tatlı yerinde bu ağrı ne 😂