Busra_24 @Defnearya Bugün tam 36 haftalik olduk. Hafif preeklampsim var o yüzden 37 de doğumum olucak. Her ihtimale karsilik ciger gelistirici vuruldum. Cuma gunu kontrolum var sanirim pazartesi dogumum olucak heycanla randevu gününü bekliyorum. 🥰
minikbebeklerim Derino hayır sezaryen dikişinde hiç sorun yaşamadım. 16 haftalıkken Serklaj yapılmıştı yani rahim ağzına dikiş atılmıştı ondan bahsettim
Dogaa Defnearya 24 üne gün verdi. Hem heyecan hem korku hem mutluluk hem endişe ne ararsan var nelerle karşılaşacağımı çok merak ediyorum 🙏
sinber minikbebeklerim ben de 35-4 üm henüz doktorum gün vermedi ama en geç 5 aralığa kdr bekleriz diyor sizin ki erken olmuyor mu 19 kasım
minikbebeklerim sinber rahim ağzında kısalma olduğu için dikiş atılmıştı. 37den sonra enfeksiyon olabileceği için o zamana gün verdi
Busra_24 @Defnearya Preeklampsi gebelik zehirlenmesi oluyor. Yüksek tansiyonum var bi de beraberinde protein kaçağı çıkıyor.
SnFk Defnearya haftaya pazartesi yani 16 kasım sezaryen günüm 😅 ayy öyle korkuyorum ki kendimi sadece bebeğimi görcem diye sakinleştiriyorum 😅
35ebrar35 Defnearya doktorum 17 kasim olabilir dedi yarin netlesicek gunum ve saatim insallah korku var heyecan var birde ara ara sanci cekiyorum galiba bebis sert hareket etmeye basladi egilip kalkamiyorumda canm allah hepimizi saglikli bi sekilde kurtarsin insallah
bnnz 37 + 6 artik iyice agirlastım hareketlerim nefesim kesiliyor, daha oncesinde bi skntı yoktu ara ara ince sancılarım var, bakalım normal dogum için bekliyorum 🙇🏻♀️
Nezosikra Defnearya yok canım bişey yapmıyorum yürüyüş yapıyorum merdivenden inip çıkıyorum Hayirlsii bakalim 3 üncü zaten benim inslalah 2 inci kizim gibi kolayca olur
Sedaca zynpdrudnz bende 35+6 yım 38+3 e gun verdı ıkıncı sezaryenım olacak ınsallah. Her hafta gıtmıyormusunuz doktora bıdaha neden 38 de cagırdı sızı. Ben artık her hafta nst ye gıdıyorum