Eliff66 Defnearya 35+6 ayın 18 kontrolüm va belki gün verir dokdorum önceki kontrolde 28 29 kasım gibi alirim demişti bakalim kontrolde nedicek🤷♀️ son zamanlar geçmiyor rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲
Nazomi Defnearya bende 36+0 oldum yeni gerçekten artık dayanılacak gibi değil 38 de olsun istiyorum bende ama normal görünüyor şimdilik hiç sezeryan konuşmadık 😊🥰
gupsemnur GizemKadirr bizde 16 kasımda muayene mis var gün verecek. Doktor ne diyecek bakalım üçüncü sezeryan olacak
minikbebeklerim Defnearya bebek çok aşağıda ve rahim ağzı kısalmış. 16 hastalıkken Serkan dikiş atılmıştı şu an da bebeği dikiş tutuyor. 37 haftadan sonda dikişe baskı arttığı için hemde enfeksiyon ihtimali arttığı için 37+3te alacak.
Nezosikra Defnearya bende 37 hafta 3 gundeyim nişanım geldi az az geliyor 🤷♀️ama Sancim ve açıklığım yok Hayirlsii ile sag salim kucagimiza alalim inslalah bebislerimizi hepimiz❤
sinber Defnearya 35+4 üz. Doktorum 39 da alırım diyor da oğlum o kdr bekler mi sanmıyorum. Henğz günü almadık her hafta kontrole gidiyorum ve nst giriyorum bir iki gündür aşağıya baya baskı yapıyor bakalım hayırlısı
Defnearya sinber ilk gebelik mi, bana da bir doktor 39 demişti, Baska doktora gittim 38 de alıcam dedi 38+3 e gün verdi
Nezosikra Defnearya yok canım bişey yapmıyorum yürüyüş yapıyorum merdivenden inip çıkıyorum Hayirlsii bakalim 3 üncü zaten benim inslalah 2 inci kizim gibi kolayca olur