Babyboy Nagisss ben gittiğimde 20. Haftadaydım bebeğin hareketlerini hissettin mi diye sordu bende evet dedim ondan sonra yaptı sağlık ocağı
Nagisss Babyboy Bende gidip günümde daha 17+6oldum hareketlerini hissetmedim bir sorun olmaz mı diye sorarım
RRR Nagisss hareketlerini hissediyomusun dedi evet dedim ona göre yaptı gefen hafta yapacaktı bende hissetmiyorum dedim o zaman haftaya bakalım demişti bi sıkıntı olmadı kuzum bebegin hareketleride iyi sadece kolum agrıyo o da olur demişti zaten 😊
Nagisss Mrvysr bende o şekilde sunucam canım Allah iyisini bilir de gerçi çoğunluk 20. Hafta ve sonrası
Nagisss RRR ben 17+4 düm şu an valla ben anlayamıyorum ya hareketini sol kasigimda atan birsey oluyor arada karnimda da oluyor ama ben pek anlamıyorum şu anda 🙄
belizdoruk Nagisss Yok canım Allah'a şükür hiç ağrım bile olmadı aşılarda sayfada bebeğimin hareketi azaldı diyen oşmuştı benim azalmadı normal şekilde devam ediyordu Allah'a şükür bünyeyle alakalı olabilir tabi
Aysenaz Nagisss canım benim sağlık ocagindaki ebeler bana dedi ki eğer bebeğin hareketlerini hissediyorsan vurucaz dediler ona göre bi sor istersen
Nagisss Aysenaz evet canım bende o şekilde yaparım çünkü birşeyler hissediyorum ama ona hareket mi demeliyim bilmiyorum
Nagisss belizdoruk masAllah Allah bağışlasın sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim 👐
Nagisss RRR ya siz çok erken mi hissetmeye başladınız şu an kac haftaliksin iz masAllah Allah bağışlasın 👐🤗
cennetinsusu Nagisss Ben 21 haftalıkken oldum canım. Ayın 25inde tekrar var. 25 haftalık oluyoruz o zamnada 🤗