Nagisss Kızlar 20. Haftadan önce tetanoz asisi vurulmak zarar teşkil eder mi vurulan var mı aranızda?
DenizEla Nagisss Canım ben 2 dozuda oldum doktorumla konuştum aşının zararı var mı filan diye ama zararı yok aksıne bebek için yararı var doğum da kordon bağı kesildiginde bebeğin tetanoz olmasına engel oluyomuş tabi yinede karar senin 🙂
ElifGizemErkl Nagisss ben doktorumla görüştüğümde olma dedi bana ne kadar koruma açısından yapılsada bebeğin gelişimine nasıl reaksiyon göstereceğini bilemeyiz dedi ben de olmadım.
Nagisss Hcrksk benim dediğim 20 haftadan önce vurulunca bir sorun olur mu . aranızda var mı diye sormak istedim canım.
Bannesi Nagisss Hiçbir sorun olmadı cnm, hatta hemşireye sordum 5.ay bitince olmuyormuydu bu aşı diye, oda dedi 5 aya girmişsin sorun teşkil etmez. Bi sorunda yok şükür saat 00.00 dan sonra 36 haftalık olacağız🙏😊
Babyboy Nagisss ben gittiğimde 20. Haftadaydım bebeğin hareketlerini hissettin mi diye sordu bende evet dedim ondan sonra yaptı sağlık ocağı
Aysenaz Nagisss canım benim sağlık ocagindaki ebeler bana dedi ki eğer bebeğin hareketlerini hissediyorsan vurucaz dediler ona göre bi sor istersen
Nagisss Bannesi ya MAŞALLAH insAllah hayırlısıyla kucağımıza da alırız canım. Ben vurulmak istiyorum ama bana erken gibi geldi o yüzden tereddüt yaşadım
Nagisss DenizEla evet canım zararı olmadığını bende duydum ve öğrendim falan ben vurulmak istiyorum ama erken gibi geldi o yüzden sormak istedim aşı zamanımda gelen hafta 17+6
Mrvysr Sağlık ocağı 20 haftadan önce vurmak istemedi hiç bir şekilde, hatta ben gittiğim halde geri gönderdi, kendisi tarih verdi. Olumsuz reaksiyon gösterebilir dedi. 20 hafta bittiğinde çağırdı.
Nagisss Mrvysr bende o şekilde sunucam canım Allah iyisini bilir de gerçi çoğunluk 20. Hafta ve sonrası
Sarebaby Canım ebe 20. Haftadan önce yapmak istemedi 18. Haftamda tahlil vermek içşn gitmiştim 20 de gel dedi 20+2 de oldum bende nadir de olsa düşük tehlikesi olabiliyor öncesinde demişti 🤷♀️☺
Elifdilara Nagisss bende 17.haftamda gittim vurmadılar.20.haftada çağıracağız bekle dediler demekki var bi bildikleri sormadim ama🙂