MihricanA Maria9 Agdayla idare edeceğiz bu gun yapcam insallah bayilmadan cikabilirim😂😂 30+4 nefes nefese kalacağım biliyorum
Maria9 YNB en kısa zamanda öğrenirsiniz inşallah ben daha şimdiden böyle meraklıysam bide ilerde kendini saklasa naparım 😂
YNB Maria9 Ben 24/72 şeklinde çalışıyorum yorgun olduğumda yavrumda yorgun düşüyormuş doktorumuz öyle dedi insallah 16. Hafta da gittiğimizde gösterir .mevlam hepimizin evladını sağlıklı sıhhatli bizlere bağışlar
nisotti Bende de ilginc bir sekilde killarim cikmamaya uzamamaya basladi. 26 haftaligiz 3 kere belki yapmisimdir. Eskiden cok sik ihtiyac duyardim. Hep arttigini duymustum ama bende tersi oldu
Fatos007 Maria9 Benim bebeğim de erkek bende oldu tüylenme özellikle göbek çevremde ve var olan tüylerim çoğaldı. Lazeri kimse önermedi hamileyken.Hatta güzellik merkezleri de yapmıyormuş gebeysen.Ben doğumu bekliyorum lazere gitmek için başka çarem kalmadı.
haziranin25i Maria9 hamile kalmadan önce lazere gidiyordum hamile kalınca mecbur dondurmak zorunda kaldım. Hamilelikte herkeste tuylenme olurken bende azalma oldu. Kaşım ve bıyığı ayda 1 çıkıyor 🌼 Göbeğimde çok fazla tuylenme sorunu yaşıyorum sadece 🥺🙄