SnFk Defneninannesi19 sondayla lavman en son istediğim şey 🤦🏼♀️ Sondayı anesteziden önce mi takıyolar sonra mı?
ikizannesi2985 SnFk sondayı uyuşukken takmalarını söyle öyle yaparlar. Sonra hafif uyuşukluğun gidince de çıkartıyorlar hiç hissetmiyorsun
Defneninannesi19 SnFk benim ameliyat olduğum hastanede önce taktılar bende hiç istemiyordum gerçekten bakalım bu sefer nasıl olacak başka hastane başka Doktora gidiyorum ikinci de
ikizannesi2985 SnFk çok tok olmamak lazım diye biliyorum. Ben de akşam 7de yemek yemiştim, sonra aniden sancılarım başladı. 23.00 da acil sezaryene aldılar. Akşam 7′de yemek yedim diyince ilaçla kusturdular beni
Defneninannesi19 SnFk sonda takılıyor malesef sezeryan da ama anestezi verince taktırmak isterseniz kabul ederler mi bilmiyorum onu görüşün bence
busratunk5 SnFk evet aç karnına giriliyor . Çünkü yemek yersen hem çok gaz yapar dikişlerine zarar verebilir hemde mideye bastırıyorlar bebeği çıkarırken. Soluk boruna midendekiler çıkıp nefesini durdurmasın diye
Ezgim SnFk canim sondayi ben uyustuktan sonra takılmasını istedim ameliyatta taktılar hissetmedim diger doğumlarda hissetmistim uyusmadan taktilari icin bir kac saniyelik bisey korkutma kendini cikartirkende azicik yanma oluyor o kadar😊