Zhrkzm SnFk sanırım biraz sakinlestirici de veriyorlardır. Söyle düşünmek gerekir bu kadar kişi yapabiliyorsa bizde başarırız hem de çok kolay bir şekilde . Birde bazen gözümüzde büyüttüğümüz şeyler çok daha kolay geçer bence de öyle olacak.
sedactnky Gece 12 den sonra hiçbir şey yiyip içmiyorsun .. Benden sabah 7 de hastanede olmam istenmişti 11 de ameliyata girdim
NerminUmut Bende Persembe günü girecegim sezeryana saat 12de yatis 2de ameliyat. Doktorum bana rahat rahat kahvaltini yap sonra cik gel dedi🤔 Bilemedim simdi
Ezgim Ben sabah 7 de kahvaltimi yaptim 11 de yatis yapildi 2 de ameliyata alındım canim doktorum yap demişti kahvalti mide bulantisi oldu bende ama midem bulaniyor dediğimde ilac yaptilar hemen kesildi bulantım
Ezgim SnFk canim sondayi ben uyustuktan sonra takılmasını istedim ameliyatta taktılar hissetmedim diger doğumlarda hissetmistim uyusmadan taktilari icin bir kac saniyelik bisey korkutma kendini cikartirkende azicik yanma oluyor o kadar😊
9ay10gun emine86 spinalde tansiyonu düşük olana yapmıyorlarmış sanırım benim genel olarak 10 6 11 7 galan oluyor tansiyonum spinal olabilirmiyim acaba
emine86 9ay10gun benimde hep düşüktür tansiyonum sizinkiyle hemen hemen aynı hatta daha düşük olduğunu da bilirim bende her hangi bir sorun olmadi hatta bu 2. Sezeryan im olacak
Ugurlu90 SnFk bende persembe 10da sezaryen olucam carsamba gece 12den sonra kati gida yok gece 4e kadar su icebilirsin sonrasinda icme dedi
Defneninannesi19 SnFk 14 aylık kızım var sezeryanla dogum yaptım ben gece 12 den sonra birşey yemedim içmedim gidince serum takıp sonda taktılar nts alındım ve ameliyat oldum ama başka bir arkadaşıma da lavman yapmışlar gidince o yemiş gidene kadar doktora danışın bence
SnFk Defneninannesi19 sondayla lavman en son istediğim şey 🤦🏼♀️ Sondayı anesteziden önce mi takıyolar sonra mı?