halitefe Burcuseyy tabi senin özel durumun olduğu için bişey diyemem canım ama bu sabah aç gittim inanılmaz sakindi hiç hareket etmedi ya
Yesilimmm srpgnr aksine rahimi ileri ittiği için sıkısık olmak daha net gösterir diye bilıyorum küçükken tabi sonra gerek kalmıyor
MihricanA Burcuseyy Sadece tok gidiyorum baska bisey demedi doktor zaten benim oğlan fazla hareketli ne yesem oynuyo cikolataya gerek kalmiyor😂
Nisanurunannesi3850 Bna doktorum idrar konusunda fln hicbisey demedi her gittigimde gördum bebegimi uyanikti hmde visne suyu icip gidiyorum çok hareketli oluyor yaramaz hic yerinde durmuyor diyor doktorumda😂
kader_ozol Burcuseyy çikolata yiyip öyle gidiyorum hareket ediyor. Cinsiyetini de öyle öğrendim zaten öncesine göstermiyordu kendini cikolata yedim öyle gittm kendini gösterdi 🥰
Elifyali Burcuseyy cikolata pek ise yaramiyor sanki yaa.. Bende surekli cikolata yyp gidiyrm ama genelde uyuyo oluyo benm kiz… 😂Rabbim saglik versin iyi olsun da ben onu beklerim gerci..
ilkim_55 Yüzünü görüyorduk hep ama uyurken çikolata yiyince hareketleniyor dediler evet hareketlendi doğru ama sırtını döndü çocuğum🙄 sırtını görmeye gitmiş olduk😂