Burcuseyy Bir kaç kişiden duydum çikolata yiyip gidiyormuslar, birde kilolu gebeliklerde bebek daha sonradan gözüküyor ya ne yapmaliyiz çok su içip öyle mi gidelim ? 🙂
Nuray23 Burcuseyy idrara sıkışık gidersen daha iyi gorunur canim. Ama ilk haftalarda gecerli bu sonra dan zaten bebek buyudugu icin net goruluyor.
halitefe Burcuseyy benim doktorum mesaneyi boşalttırıyor daha girmeden mutlaka soruyor birde detaylı ultrason ikili test falan yaparken tatlı yediriyor
Ayazzzzzz Burcuseyy benim ilk gitdiğim neden idrarin bos dedi. Sonradan daha güvündiğim birine gitdim ve idrqrin boş olduğunda daha net gözükür dedi. Kim ne derse onu yaoiyoz artik))
Tugcem50 Oykuaygun tuvaletini yapmak daha mantıklı tuttugun görünüyor doktor tutmayın diyor saglıksız bence
srpgnr Oykuaygun doktorum tutmamam gerektiğini söyledi bu sefer şişlik olduğu için bebek net görünmüyor küçükken
Nuray23 Tugcem50 benim gittigim hastanede girisimi yaptirirken idrara sıkışıkmısınız diye soruyolar. Evet dersen hemen aliyolar. Hayir dersen bol su icin sıkışın diyolar. Ve gercekten daha net sonuc aliniyor. Bebek buyuyene kadar. Buyukdukten sonra grek yok net gorunuyor zaten.
Nuray23 Burcuseyy o zaman senin icin gecerli bu canim😊 bana her gittigimde soruyolardi. 15. 16.haftadan sonra sormamaya basladilar gerek yok artik diyolar 😁
Pregnantmom Burcuseyy Bebek zaten 13. Haftaya kadar falan senin yediklerinden etkilenmiyor cikolata yiyip gelmenin bir anlamı yok demiati doktorum. Idrara sıkışık gel o zaman daha net görürüz demişti
halitefe Burcuseyy tabi senin özel durumun olduğu için bişey diyemem canım ama bu sabah aç gittim inanılmaz sakindi hiç hareket etmedi ya
Yesilimmm srpgnr aksine rahimi ileri ittiği için sıkısık olmak daha net gösterir diye bilıyorum küçükken tabi sonra gerek kalmıyor