Su23 Merhabalar. Hamileligim ilk başında tahlillerim de plt düşük çıkmıştı. Şimdi 26+2 hamileyim. Bir daha tahlil yaptırdık. Daha çok düşmüş. Acaba plt ne gibi Bi dogum şekli olur. Ve doktorum şimdilik Bişey söylemedi. Takipte kalacağını söledi.
babysevgi Su23 kanama pıhtılaşma bozukluğu yaratır cok düşük olursa. ona bişey suan diyemez gerçekten takip etmesi gerekir . Cnkü trombositler ck düşükse anestezi almak bile sıkıntı .
Deletedmom381 Su23 100’ün altına düştüğü taktir de pıhtı takviyesi gerektirir vücudun. Faktör 7 eksikliği ve plt düşüklüğü bende de var canım. Trombosittopeni diye geçiyor. Benim kabak çekirdeği ile istediği değere gelmişti doktorumun ve ilk doğumum da bir sıkıntı yaşamadım çok şükür 🙏 Şimdi yine hamileyim ve kabak çekirdeği en iyi arkadaşım sana da tavsiye ederim canım değerlerine iyi geliyor.
Duygu4444 babysevgi yani düşmesi pıhtılaşmaya buda bebekte sıkıntılara mı sebeb olur kalp durması gibi
babysevgi Su23 ıspanak , bal kabağı , pancar bunlarn mevsimi .bunlardan Ağırlıklı bslenebılirsiniz dr unuz ile iletişimde olup . ve bence kalp damar cerrahi uzmanı veya ksrdiyoloji uzmanı sizi görüp sebebi araştırılmalı. Sebebi bulunmadan tedavi gerçeklesmez
Su23 babysevgi ya aslında beslenmeye dikkat ediyorum. Sebze zatn hep sevdiğim için agırlık lı onlardan da besleniyorum. Artık hayırlısı diyorum ya.
babysevgi Su23 bnce riske atmayın atılck bişy değil . 103 dusuk ve duserse devamlı dişçiye bıle gıdemezsnz bnce önlem almalısınız bi kardıyoloji uzm ıle beraber 🙏🏻 Umarım artar.
Su23 Deletedmom381 onuda deniyeyim canm severim onu. Çok sagol. Peki düşük oldugu için dogumun nasıl olsun. Normal dogum öneriyolat mı?
Su23 Esmerkiz34 bnm doktordan ses yok galiba 100 ün altına düşünce göndercek. Yada o göndermeden ben Bi gidip gereken yerlere görüneyim😊 çok teşekkür ederim
babysevgi Duygu4444 hyr anne için riskli primer olarak. Kanama durmaması gibi en basit operasyonda bile. Anne için risk olan hersey tabıkı dolaylı olarak bebeğide etkılıcektr ama kalp durması vs degıl bunlar ck cıddı komplikasyonlar . Bunları en iyi doktoru bilir. Kimseyı korkutmaya hakkımız yok diye dsunuyorum
Deletedmom381 Su23 Ayrıntılı testler için Hematoloji bölümüyle görüş canım. Kanla ilgili bütün detaylara orası bakıyor. Orası netlik getirir ve tedaviye başlar.
Duygu4444 babysevgi pıhtılaşma diyince aklıma direk o geldi o yüzden sordum benimde değerlerim iyiydi gittikçe iki gün önce 141 çıktı