Hruu Pnark bende 4 aylık bebegimi kaybettim canım ayni şekilde şuan folbiol kullanıyorum banada yazdı . Umarım sağlıcakla hamile kalırım bende 💙
Pnark Hruu amin inşAllah kalırsın kucağınada sağ salim alırsın ama ben bütün zamanlarını endişe düşünce ve korku içinde geçiriyorum diğerini kaybettiğim için sürekli aklıma geliyor ve birşey oldu diye korkuyorum inşAllah sağlıklı hayırlı bir şekilde alırım kucağıma insanın içi içini yiyor valla 🥺
LamRa Sermec27 nasılsın canım bebeğin nasıl merak ettim İnşaAllah bu defa yavrunu kucağına alırsın Bitanem 💜 Rabbim şifa versin size Üzülme birşey olmaz İnşaAllah 🤲
Hruu Pnark çok doğru diyorsun canım inşallah sag saglim kucagina alirsin sende. Ben hamile olmadığım hâlde o korkuya kapılıyorumm . Ve kucagimiza alana kadar endişe bitmeyecek gibi
Yalinn Mervediz1 merhaba öncelikle bende mayıs ayında kürtaj oldum 4aydır istiyoruz ama olmuyor. Benimde kürtajdan sonra kanamalarımın rengi koyulaştı ve 3günde bitiyor . Rengi hep koyu geliyor sizde de böyle bi durum oluştu mu soruyorum normal diyorlar benim d herşeyim temiz ama hamile kalamıyorum
Mervediz1 Yalinn benımde aynen senin gibi canım doktorlar normal diyor ama normalse neden gebe kalamıyoruz bilmiyorum en son hsg cekecem sanırım sen ne yapmayı düşünüyorsun ?
Yalinn Mervediz1 ben çektirmeyi hiç düşünmedim açıkçası bu konu hakkında doktorumda birşey demedi. Ama eğer daha da uzun vadede gebe kalamazsam çektiririm herhalde. İnşallah bi an önce gebe kalırız umutlarım bu aya nasipse 😇
Merkem Pnark korkma canım hiç her hamilelik çok farklı daha doğmadı ama şükür iyi gidiyoruz bende hep korkuyordum ama bebek iyi olumca korkucak bişey kalmıyor☺️kendine stres yapma yumurtlamayada engel bir durum zaten 6 ay boyunca o kadar stres yaptım ki en son olmuyo galiba diye saldım kendimi o zaman kafada bitirince oldu
Pnark Merkem şimdi bende gebeyim işte ama bunuda kaybedicem diye çok stres yapıyorum inşAllah sağ salim kucaklarımıza alırız 🤲
Aysenursarikaya12 Mervediz1 canım ben 24 temmuz da kürtaj oldum ama hiçte korunmadım kurtajdan sonra 2 adet gördüm sonra hamile kaldığımı öğrendim hiç stres yapmâdim kendime ne zaman olursa artık dedim moralini bozma olur insAllah😊
Yenianneadayi2208 vuslatim34 inşallah canım inşallah.Allah yardımcısı olsun.Evlat kaybetmiş bir anne için yeniden anne olma sevinci , korkusu öyle zor ki…Rabbim evladını bu sefer onlara bağışlar inşallah 🤲🏻
Mervediz1 Yalinn amin canım 🥰 bende görünecem doktora 15 gün sonra belirtilerimiz hemen hemen aynı bakalım ne diyecek söylerim sana ☺️
Mervediz1 Bişey daha soracam canım , doktora regl kanamanın renginin değiştiğini ve günlerinin kısaldıgını söyleyince ne dedi ? Bana bizim yaşadığımız normal gibi gelmiyor da 😅😝
Yalinn Mervediz1 kontrole gittiysen bişey demediyseler sıkıntı yoktur bnde ilk başta ondan korkmuştum özellikle doktora sordum milim milim bana rahmimi söyledi yapışıklık olmaması için verilen boşluk oluyomş o kısmı falan göstermişti bana internete çok bakıp kafanı karıştırma dedi.
Merkem Pnark inşallah canım sağlıkla kucağımıza alırız allah bir daha evlatlarımızla sınamaz 🤲🏻 bebek gelişiminde problem yoksa stres yapmamaya çalışın bende kendi kendimi yedim bitirdim kürtaj olduğum haftaya gelene kadar yine aynısı başıma gelicek diye ama bebek gelişimi sağlığı herley yolundaysa streste yapmamaya çalış bebeğin için bol dua et