Ben kalbi durup kurtaj olan bir çok kişinin yazısını okudum ve soğan kürü yapıp aynı hafta hamile kalanlara şahit oldum bu soğan kurunun etkisi ne ben duymuştum ama inanmamıştım ve kurtajdan sonra hemen hamile kalabildiğini öğrendim çünkü rahim kendini yeniliyor ve eskiden ilk gebelikten önce denemeye nazaran kurtajdan sonra hamile kalmak daha kolay oluyormuş bende 2 gün önce kurtaj oldum ve adetimi bekliyorum adetim geldikten sonra tekrardan deneyeceğiz eşim ve ben bu süreci atlatmak için uğraşıyoruz ve insan gerçekten de acısını hafifletmek için biran önce hamile kalmayı planlıyor çünkü o acının başka türlü aza inmeyeceğini düşünüyoruz ve çocuk evin neşesi ne olursa olsun çocuksuz bi ailenin hep bi yani eksik kalıyor eşler eksik benim gibi bi çok kadin büyük bir hasretle annem demeyi bekliyor sizlerden güç alıyorum yaşadıklarınızı okuyorum ben umudumu kaybetmiyorum sizlerde kaybetmeyin bu süreçte eşlerimizden destek alalım umutsuzluğa kapılmayalım biliyorum etrafımızdaki bi çok kişi komşu akrabanın üzülme tekrar olur nasibi yokmuş cümleleri bizi uzuyor farkındayım ama bizler güçlü oldukça bizi örnek alan burdaki bi çok kadının umudu oluruz onlar bizim yazılarımızı okudukça bizlerden destek aldıkça içlerine umut dolacak inşallah benim gibi olan birçok kadına umut olmuşumdur bol bol dua edin edelim şükredelim ki eşlerimiz yanımızda iyi veya kötü destek olmaya çalışıyorlar sadece bazıları belli edemiyor bizler kadar ince ve derin düşünemiyorlar