Busrabdullah_123 2020ARALIK demi demi aynn millet üşüyor bn sogukmu var diyorum normlde çok üşüyen bir insanim😆
Busrabdullah_123 Cemrenur seninle aynı gdiyoruz cnm bnde 34 um tam dediğin gibi bnde yanıyorum bu millet nasıl üşüyor soğuk mu var diyorum 😀😀
Cemrenur Busrabdullah_123 hhahahaha valla ya 🤣🤣 çok ekonomik kadınlarız valla eşim bıraksa kalorifer falan da yanmayacak oh mis 🤣🤣
Busrabdullah_123 aysgks_34 ilk.hamileligim benim senindemi öle canım insan bilmiyor acemi oluyor korkuyor niye böle diye acaba 😀 ama normlmis megersem arkadaslarim daha iyi günlerin son günlere gel bakalım bi diyolar 😅😅
aysgks_34 Busrabdullah_123 benimde ilk canım bende ilk ateşim falan cikiyo sanıyodum öyle diilmis sonra alıştım artık sonlar daha zor ama evet 😄
Bubengebelik Busrabdullah_123 evet bir de çevremde başkaları varsa sadece bana oluyor herkes normal sinir oluyorum 😅😅😅
Aksoytetik Busrabdullah_123 ben 29haftalıkım geceleri en az 2kere üzerimi değişiyorum menopozlu gibiyim
melike14 Aksoytetik bende 28.haftandayım gece 10 tane havlu ıslanıyor güm içerisinde de kaç defa atlet çıkarıyorum bilmiyorum hiç normal değil sanki bu durum ya
Aksoytetik melike14 Aslında bakıldığında gerçekten kolay değil. 7buçuk aydır adet görmüyoruz ben ona bağlıyorum. Ne yazıkki hamişleri hamişler anlıyor kimseyle konuşmak istemiyorum anlaşılmayınca🤣
Busrabdullah_123 Aksoytetik aynen canım menopoza gören bayanlar nasıl sa bizde şuan öleyiz vücut o pis kanı atamayinca ne yapcagini sasrio😀😀