Selin59 Busrabdullah_123 evet canım bende oluyor 36 haftalık hamileyim sıcaktan uyuyamıyorum geceleri ayaklarımın altı çok yanıyor
Busrabdullah_123 Selin59 ayenn cnm bnde çok sıçamıyorum herkes üsiyo ben yanıyorum sorun bndemi acaba diyorum 🤣🤣
Busrabdullah_123 irva bebek büyüdükçe artık herşey değişiyor demkki cnm allahtan kış annesiyiz yaz olsak ne yapcaktik acaba
eylem_ Ay bende de var 35+3 ümm ter için de uyanıyorum sabahları bugün gün için de bile özellikle kafada Ateş var gibiydi hiç anlamadım
Busrabdullah_123 Mernana böle sanki tansiyonun dusuyo için bayilcakms gibi fln oluyo insan fenalasio demi cnm
tusey34 Bende son haftalardayım öyle bir an geliyor ki ateş bir basıyor işte tamda o anda üzerimde ne varsa parçalayıp atmak istiyorum 🤣
Krbltesma Haftadayım özellikle ayaklarımın altı yanıyor bazen ole bi ateş basıyoki üstümde ne varsa atmak istiyorum 🔥🙀
zynpdrudnz Busrabdullah_123 aynen öyle 2gündür bu haldeyim 36+5im sanki bayılcam gibi oluyor anında yatmak istiyorum soğuk soğuk terliyorum
Cemrenur Busrabdullah_123 evet hava buz gibi ama ben kapı pencere açıyorum yeni yeni serinlemeye başlarken eşim dondum deyip kapatıyor heryeri. Nasıl soğuk ben de anlamadım yazın ortası gibi😬 34+0 olduk bu arada
Busrabdullah_123 Cemrenur seninle aynı gdiyoruz cnm bnde 34 um tam dediğin gibi bnde yanıyorum bu millet nasıl üşüyor soğuk mu var diyorum 😀😀
2020ARALIK 34 olduk bende öyleyim bi anda terliyorum petekleri açtık ama en düşükte çalışıyor yükseltince sıcaktan ölecekmişim gibime geliyor😁😁
Busrabdullah_123 2020ARALIK demi demi aynn millet üşüyor bn sogukmu var diyorum normlde çok üşüyen bir insanim😆