Arifcaninannesi 3 Ekim’de adet oldum 1 Kasım’da test yaptım normal 28 günde bir oluyorum ama bazen düzensizlesiyor 1 Kasım’da Beta HCG 24.9 çıkmıştı 3 kasimdada 67 cikti uygulamaya göre 5 haftaligiz acaba salı günü randevum var kese gorunurmu
Sineemiis Arifcaninannesi gözükmez canım betaya göre en az 1000 falan olması lazım karindan daha geç gözüküyor hele benim gözükmedi cuma günü
Nisaa46 Arifcaninannesi Beni beş haftalıkken çağırmıştı görmüştüm canım 6 da kendini gördüm 7 de kalp atışı
Bebekgeliyorr Benim reglim 21 eylüldü 19 ekimde olmam gerekiyordu olmadım. 26 ekimde gittim 5 haftalıktı kese görünmedi biraz daha bekle istersen şimdi 20 kasımda tekrar görünücem
Mutiess Sineemiis ben Doğu da yaşıyorum doktor sıkıntısı var ben gebeliğimi testte öğrenip direk doktora gittim kliniğe o sıra gördüm canım kan testi yaptırmadım betamı bilmiyorum o yüzden daha sonrasında elbette gereken rutin testleri oldum onu da memleketimde oldum 🙏🏻
Damlae16 Bizde 3+5 iz beta 433 çıktı bugün salı günü de randevum var kesem gözükür diye düşünüyordum ama galiba benim de gözükmez :(
Gurbetcigelin Geç döllenme olmuş olabilir canım senin bir daha kan ver bence çünkü kese haftaya göre değil kan değerine göre görünüyormuş.
Kadersfk Ben 4 Ekim’de hasta oldum 25 Ekim’de hamile olduğumu öğrendim bthcg 23.5 çıkmıştı 27 Ekim’de 88 cikti 3 kasimda 2440 çıktı kesem gözüktü şuan 4+6 yim ayın 16 sında randevumuz var kalbini dinlicez çok heyecanlıyım
Dygclk51 Arifcaninannesi benimde 5 haftalık dün gittiğimde görünür. Seninki de büyük ihtimal o zamana kadar görünür
luckymother Benimde dün beta 133 çıktı yarın tekrar kan vereceğim 3+6 şuan benim kesem ne zaman gözükür
Yenigebe9 luckymother kanama vs yoksa ilk kontrol 8.hafta en sağlıklıdır, bazıları çok geç desede, hollandada sürekli ultrason a bakmıyorlar kalp atışı için 12.haftaya kadar bekliyolar