Ffc2224 Arkadaslar bebek doğduğu zaman kordon kanındaki kök hücrelerin alınıp saklanması ile alakalı bilginiz var mı daha önce yapan yaptıran , allah korusun ilerde olabilecek lösemi, lenfoma hastalıkları için kök hücrenin saklanması
OzelS Ffc2224 daha önce duymuştum canım ama fikrim yok şimdi postunu görünce hatırladım sadece üstte kalsın postun bilen arkadaşlar banada fikir olur 🥰
sehrengiz_8 Ffc2224 https://babylife.com.tr/kordon-kani/. Araştırın bir burayı ama kordon kanını toplayacak doktor bulmanız gerekli genetik ayıklama yapan merkezlerde bu işlemlerle ilgilenen doktor bulabilirsiniz
Ffc2224 OzelS aynen canım bende daha önce duymustum bu randevumda doktoruma danısıcam insan başına neler gelecek bilemiyor en azından bilenler bilmeyenlere belki yol gösterir ☺️ Teşekkür ederim bu arada yorumun için 🤩
Ffc2224 sehrengiz_8 canım ne şekilde yapılıyor herhangi bütün hastane ve illerde oluyor mu yoksa sadece bazı yerlerde mi hastaneyle mi alakalı yoksa dısardan bir firmayla mı ne kadar süre saklanıyor herhangi bir süresi var mı ?
sehrengiz_8 Ffc2224 bazı yerlerde oluyor canım kordon bankası olarak geçiyor ve saklamak büyük masraf gerektiren bir şey ekonomik durumunuz varsa evet saklayın ancak iyi bir maddiyat bekliyor
Ays7 Ben de yakın zamanda duydum aslında daha önce duymuştum ama çok da bilgim yoktu. Geçen gün bir arkadaş bahsetti. Sanırım senelik belli bir miktar ödeyip muhafaza edilmesi için onay veriyorsun. Ama tek seferlik ödeme mi net bilmiyorum. ilerleyen zamanlarda doktoruma sormayı düşünüyordum çünkü bence çok iyi bir fikir . İlerde yaşayabileceğin sorunlar için bir çözüm mutlaka araştırılmalı 👍🏻
Ffc2224 Ays7 aynen öyle allah hepimizin cocugunu hastalıklardan korusun ama insan bilemiyor ne olacak diye o zaman pişman olmamak için bence bu konuya bakılmalı danısılmalı ben ilk başta 5000 gibi bir ücret ödeyip ardından yıllık 600,700 lira gibide muhafaza etme ücreti duydumda acaba nerde yapılıyor hastaneyle mi alakalı dısardan firmamı firmaysa hangi firma güvenilir
Ffc2224 maggie evet en basta bir ücret ödeniyormus sonradanda her yıl ödeniyormus acaba bütün illerde var mı
maggie Ffc2224 yok bütün illerde olur mu 😁 istanbula gelip teslim etmeniz gerekiyor. İnternette mutlaka vardır bilgileri
Ffc2224 sehrengiz_8 aynen işte galiba heryerde yok ☺️ Çok şükür maddi dururumuz gayet iyi eşimde doktor zaten oda biliyorda sadece aşamalarını bilmiyormus oda hatta sorarım ben dedi ama ben belki burdada yaptıran vardır diye sorayım dedm
1PrensAnnesi Ffc2224 ben saklayacaktım doktor kardeş düşünüyosan çokta gerek değil dedi bana vazgeçtim
Ffc2224 1PrensAnnesi aynen hani bizde düşünüyoruz sonucta ilk cocuk illa kardes getiririz ama ne bilim bişey olur işimizi sansa bırakmayalım diyoruz
sehrengiz_8 Ffc2224 canım biz yurt dışında saklattırdık Türkiye’deki durum ne bilgi sahibi değilim ancak ülkede genetik ayıklama bölümü olan bir hastanede kordon kanı toplanıyor Acıbadem memorıal gibi hastaneler baya etkili
sehrengiz_8 Ffc2224 bizim ücret iki yılda 10bin doları rahat bulmuştu. Ayrıca tavsiyem yurt dışında saklanmamanız yurt dışından gelirken getirtmekte de baya sıkıntı yaşadık bir yaklaşık 10bin dolar da kordon kanını getirtmek için uğraştık.