Vildanakyol ben bır gece kalacagım nasıpse sezaryen olacagım onun ıcın ılk gıttıgımde gıymek ıcın gecelık koydum harıcınde ıkı pijama takımı bir sabahlık terlik çorap emzırme atletı ( gereksız oldugunu dusunuyorum🤣 evde oldugu ıcın koydum) emzirme südyeni depend ped havlu göğüs pedi gümüş kalkan ve pike takımı koydum kendım ıcın. Bebek için hemsıreye vermek ıcın ayrı bur kese hazırladım hastane cıkıs setı bez ve müslin battanıye koydum ıcıne. Ayrıca 3 tane 5 li hastane cıkıs seti battaniye hastaneden cıkarken gıymesı ıcın astronot mont pısık kremı her seye rahmen mama biberon emzik alt degısme bezı gogus pompası hurma ve zemzem suyu koydum. Aklıma gelenler bunlar canım. İlk dogumumda narkozdan dolayı sütüm bır anda gelmıstı goguslerım tas gıbı olmustu havlular ıle sıcak masaj yaptık yumusatmak ıcın sut sagma makınesı ıle sagdım ve o sekılde bebegıme verdım. Ilk gun hemen bıberon kullandım asla meme reddı yasamadım. Mama ıle mecbur destekledım sarılık olmaması ıcın. Ic camasırı koymadm depend kulotları zaten ısımı gorecektır dıye arkadaslarıma da sordum aynı seyı duydum onlardan da.