MeLy90 forever23 Rica ederim. İlk etapta pahalı gelebilir ama arkadaşım 3 çocuk büyüttü bu arabayla. Umarım istediğiniz modeli bulursunuz☺️
Tugbahanim1 prensesannesii_ markanın kendi resmî sayfasında 4800 civarı bir fiyatı var. Alışveriş sayfalarında daha uyguna bulabilirsiniz 3700-3800 e falan.
Gamze0508 forever23 ben kraft lima travel sistem aldım bebeğin ilk 6 ay vucut yapısı için en idealı puset busebeple travel olmasına özen gösterdm ama hantal olmamasına da dikkat ettm araştırdım tamda isteğme göre bu arabayı buldum görüp denerseniz anlarsınz ne demek sitediğimi 😊
p1nar Gamze0508 bende bu arabayi inceleyip inceleyip acaba mi diyorum mamas papaslara bakıyorum sonra yine krafta tam bir karmaşa bu araba işi. Kullanmaya başladığınızda da bizi bilgilendirirseniz cok sevinirim.
Gamze0508 p1nar tabki.. Pişman olacagımızı düşğnmüyorm evin içinde el altında sürekli ne kadar doğru bi karar verdiğimizi söylüyorm umarm aksini yaşamam
MeLy90 Bluesge Ben dün hepsi buradadan aldım. Hatta içinde port bebe , bardak tutucu ve çanta hediyesi vardı. Araba ve ana kucağı haricinde tabi. Güle güle kullanalım inşallah.
Emel0108 forever23 önerenler ne yönden önerıyo mesela ben kabalığından, parça parça oluşundan, taşınma zorluğundan ve çok pahalı oldugundan önermıyorum. Ben yanımda eşim olmadan kabin tipi arabayla dışarı cıkarımda travelle hangi birini taşıyayım 🤷🏻♀️