forever23 Merhaba güzel anneler hangi modeli ve markayı alacağımı bilemiyorum.Önerilerinizi bekliyorum.😇
oykuduru21 forever23 bende çok kararsızım ama Kraft profit plus travel sistem düşünüyorum çok beğeniyorum 🤩
Cesurun_annesi forever23 ben doona aldım çok güzel tavsiye ederim 1.5 yaşından sonra baston arabaya geçeceğim
Ozgnzgn forever23 pier cardin karma modelini almayı düşünüyorum youtube da videosunu izledm mantıklı geldi.kabin boy olduğu halde pusetle kullanım imkanı var ilk aylar için ☺️
Bluesge Araciniz var mi, cok mu geziyorsunuz, butceniz nedir, dogum hangi ay olacak. Bu sorular onemli.
Emel0108 Kızlar travel almayın aldırmayın kime söylediysem önce dinlemedi aldı sonra çok pişman oldu 🤷🏻♀️ Çok hantal hem yer açısından çok yer kaplıyo hem taşıması çok zor kabin tipi bebek arabadı öneriyorum. Civilden pusetıyle beraber 600 tlye alıcam bıkaç aya kısmetse
Tugbahanim1 Ben Peg-Perego marka bebek arabası ve puset aldım. Çok çok güzel. Bütçeni zorlamayacaksa önerebilirim.
Bluesge forever23 ben inglesina trilogy aldim. Butcesi uygun olan icin en iyi secim bu diyebilirim. Suan huggy ana kucagi ile birlikte 8.000 civari. Ilave olarak ben isofix baza da aldim. Guvenlik herseyden onemli.
Glysrcn merhaba tüm kötü yorumlara rağmen aklım hep travelde. Ben küçük bi şehirde oturuyorum öyle fazla toplu taşıma araçları kullanmıyorum hâliyle. Çarşıya çıksam ya eşimle arabamızla ya da yürüyerek gidebilirim.doğumum inşallah Mart’ta yaza dışarı çıkabilecek aya gelmiş oluyorız inşallah.apartmanın arka kapısı var düz ayak merdivensiz . Pusetim de yok zaten. Sizce bütün bunlar göz önünde bulundurulduğunda yine de tavsiye edilmez mi travel ?
Emel0108 forever23 önerenler ne yönden önerıyo mesela ben kabalığından, parça parça oluşundan, taşınma zorluğundan ve çok pahalı oldugundan önermıyorum. Ben yanımda eşim olmadan kabin tipi arabayla dışarı cıkarımda travelle hangi birini taşıyayım 🤷🏻♀️
MeLy90 forever23 Rica ederim. İlk etapta pahalı gelebilir ama arkadaşım 3 çocuk büyüttü bu arabayla. Umarım istediğiniz modeli bulursunuz☺️
Tugbahanim1 prensesannesii_ markanın kendi resmî sayfasında 4800 civarı bir fiyatı var. Alışveriş sayfalarında daha uyguna bulabilirsiniz 3700-3800 e falan.