Cans [bilinmeyen] Mothercare ın seti hoşuma gitti ama fırçalarını sevemedim hiçbir setin 😖 Chicco alacağım yüksek ihtimal 👶🏻
Cans DidemYldrm Oh maşallah ❤ Biz 31 haftamızdayız . Herşeyimizde tamamlandı bi tarağı dert ettim kendime 😂 Annemle kaldığım için yıkayıp ütüleme işine girmedim daha onu da ramazan bitmeden halledip ‘n zaman doğuracağım?’ Postları açmak istiyorum artık ☺☺
DidemYldrm Cans bakalım inşallah bizimde temmuz sonu gibi Doğum bende artık geçsin şu 2 buçuk ay istiyorum 😅😅
Cans [bilinmeyen] O incecik saçları , kımıl kımıl bıngıldağı zarar görmesin kuzucukların . Aklında olsun fırçaların plastik olanları yumuşak olsa da batıcı olabiliyor . 🌸
Gamze06 Cans yumuşak kıllı fırçalar var bebekler için ben ondan kullandım bence gerekli kıZımda maşallah çok saçlı doğdu çok kullanışlı oluyor diğer dişli taraklar biraz büyüyünce kullanılır zaten kafa tası yumuşacık onların😊
Cans Gamze06 Fırçalı olanlardan bir de ektra konak tarağı almaya karar verdim . Allahımmmmmm bi gelseydi kollarıma 😍😍 Teşekkür ederim ❤
Gozdealpu Ben doğduktan sonra ihtiyaç olursa alacağım. Her bebek konak olacak diye birşey yok. Tarağımızda nazar niyetine eksik kalsın
Cans Gozdealpu Ben de bebek arabasını öyle yapacağım . Şu an annemde kalıyorum eşim görevde . Geldiğinde gidip alırız o zamana kadsr da pusetini kullanırım diye düşündüm . Aldıkca bişeyler çıkıyor sürekli 😰
Gulkar Cans çok yumuşak taraklar var ben sevmedim hep dökülüyor kılları bbm aldığım plastik tarz anlayacağınız en ise yarayacak tarak dede tarağı tarzında olanlar🤣konak olursa yumusaklar kurtarmiyir
Cans Gulkar 😂😂😂😂 Ben de bit tarağı diye benzettiğin konak yarağını alıp başka birşey almayım son kararım böyle 🙊
Minanin_Annesi http://www.chicco.com.tr/urunler/8058664011933.frca-ve-tarak-seti.hijyen-ve-koruma.banyo-aksesuarlar.html Bahsettiğiniz tarak bu mu kızlar?
Cans Minanin_Annesi Evet tamda bu ☺☺ Fırçası güzel de tarağı erkek bebekte ne işe yarayacak 🤷🏼♀️🤷🏼♀️ Çok gerekli gibi gelmedi . Ben sadece Chicconun konak tarağını almaya karar verdim . 🙈
Htcdmr Cans canım ben babyjem set olana baktım, fırçasının kılları bana pek yumuşak gelmedi. Suavinex aldım, henüz kullanmadım ama yumuşacık güzel duruyor.
Cans Htcdmr Evet Mothercare setine de baktım internetten oda çok iyi görünmüyor . Ben sadece Chicco nun konak tarağını almaya karar verdim . Suavinex çok güzel ❤ Mağazada bakmıştım 👀 Sağlıkla kullanın 🌸