Rabia95 hic bir farki yok kuzum yani bana göre oyle ilk dogumum du benim oğlumda 2 yasinda su an
Kendi sancimin gelmesiyle gittim ama canımin acisindan değil sadece dizlerime uyuşukluk geliyordu belirli aralıklarla oyle gittim doguk başlamıştı zaten 40+2idik
Suni verelim.daha kolay olur demisti doktor tamam dedim doğuma kadar takılı kaldı suni 4 saat sürdü sanci sürecim cok rahat geçti vallahi bide plaket topu verdiler bol bol zıpladım 😂 elimdw serum sagdan sola yürüdüm hemşire yeter kiz ayakta doğurgan bune rahatlik diye dalga geçiyordu bir kere bagirdigimi hatırlamıyorum sadece dogum sırasında son 2 ikinmada bağırdım ondada vallahi acaba bağırınca ne oluyor tvde hep bağırıyorlar diye aklimdan geçti o yuzden bağırdım 😂😂😂 4 kere ikindim oyle geldi yavrum normalde ilk ikinmada gelirmiste son dakikada yaramaz pglum kordonu dolamis boynuna o yuzden itememis kendini doktor da küçük bi kesi atti sonrasında xok rahat bi şekilde dogum gerçekleşti
Yani suni cok xok yardımcı oluyor zaten bazen senin kendi sancinin gelmesine yardımcı olunca suniyi çıkarıyorlar kendi sancinla devam ediyorsun ama korkacak gram bisey yok iyiki almışım hemen kavuştum kuzuma diyorsun sonra 😍😍 sağlıkla kucaklarimiza alalım insallah